Ghh Kızımın sitenin parkına götürüyorum bende orda yürüyüş yapıyorum 2 km yakın sizce normal doğum için yeterli midir
Nazmomy Ghh kaç aylık gebesiniz bende 28 haftalık gebeyim başlayamadım bir türlü bence sizinki çok iyi
Belizmoms Ghh 22 haftalık hamileyim tuvalete gitmeye eriniyorum helal olsun size maşallah iyi yürüyorsunuz 🥰
Defne74 Ghhmaşallah bende 16 haftalıgım eşimle beraber her akşam bazen iki akşamda bi inekleri getirneye gidiyorum dağa yeterli olur mu bilmiyorum nefes nefese kalıyorum erkn daha ama
Sblatc Nazmomy bende 30 haftalığım pek yürümüyürum. Hergün dışarı çıkmaya üşeniyorum bazen de işlerim oluyo
Ghh Sblatc sen de sona yaklaşmışsın yürü valla yoksa bebek doğumda aşağı inmiyor ben o hatayı Kızımda yaptım Bu 2. Bebeğim inşallah öyle olmaz
prensesafra1_ Ghh bence yeterlidir diye düşünüyorum. 2 km günlük 1 saat yürüyüşe takabül ediyor. Bende yürüyüs bandında 1 saat yürüyünce 2,5 km oluyor.
Defne74 Ghh evet öyle oldu son günler de zaten kış oldugu için hayvanlar daga çıkamıcak ondan şimdiden gidiyorum eşimle bide eşimi gecenin karanlıgında yalnız bırakmak istemiyorum ⁸