Prensesannesiyimm Seldaapk Canım ben 37 haftalığım ve uzun zamandır Anadolu hastanesindeki Tanser Şenses’e gidiyorum çok memnunum güleryüzlü samimi ama kesinlikle laubali değil sen daha sormadan her bilgiyi veriyor ki bu çok iyi bir şey çünkü ultrasona bakarken ne soracağını unutuyorsun ama soracaklarını bile o soruyor misal akıntı da sıkıntın mide bulantın ya da şu şu sorunların var mı diye ve ben mesela annemle ve eşimle gidiyorum onlar soru sorarsa onlara da ekstra açıklama yapıyor onlarla da muhabbet ediyor ayrıca yanındaki hemşiresi de gayet kibar ve güleryüzlü her gittiğimizde de kızımızı 4D görüyoruz ve bizede veriyor o fotoğrafı çok güzel bir anı bence 🤗 Biraz uzun oldu ama aklıma gelenleri ayrıntılı yazayım canım umarım yardımı dokunur 🤗
MugeIk Seldaapk Acıbadem de Ahmet Cantuğ Çalışkan’a gidiyorum Eskişehir’de sekiz haftalık benimde bebeğim çok memnunum
Dygtlg Seldaapk ben e Seldaapk kesinlikle tanser şenses. Başka yere tayin olsam yine da buraya gelip muayene olurum
Seldaapk Farketmez daha önce Acıbadem deki Ozlem hanima gidiyordum ama şu an ona olan güvenimi kaybettim tesadüfen Asker hastanesinde Samet bey e gittim çokta memnunum aslında ama o hastanede çocuk doktoru olmadiği için doğuma o giremiyor.özel yada devlet olabilir
Minikus Canım bende bi soru eklesem olur herhalde eskişehirde en iyi riskli gebelik uzmanı önerebilir misiniz ? Yada enfeksiyon doktoru?
Ruziko Minikus prof dr Turgay şener Eskişehir’in bir numaralı perinatoloğudur ve sadece sorunlu gebeliklere bakar doktorlar caddesinde muayenehanesi var sanırım ayrıca da acıbademde bulunuyor
Seldaapk SinemCanbaz ümit batikent hastanesinde bir arkadaşim doğum yaptı beni o hastanede rahatsiz eden bir durum vardi yalniz yeni doğum yapmis bayanla enfeksiyonlu hasta bir bayanin odasi yan yanaydi.doktor oneri icin tesekur ederim yinede araştiricam 😊
okem Minikus ıyı dıe bılıyorum ayrıntılıda ona gıtmıstım daha ıyısı eskde yoktur hıc rastlamadım kotu yoruma
Minikus Ruziko canım enfeksiyon doktoru var mı bildiğin çünkü çoğu riskli gebelik uzmanı bile enfeksiyon doktoruna yonlendiriyorda
Bekleyenler Bi kez devlet hastanesinde taner saadettin bey e muayene oldum. Ç ok yardımcı oldu. Saat 19 a kadar mesai yaptı böyle doktor görmedim devlette
Ruziko Minikus inanın bilmiyorum anomali taraması için ben de Turgay Şener’e gittim bir çok riskli gebelik yaşayan arkadaşlarım da kendisine muayene oldular Doktorunuzdan yönlendirme isteyebilirsiniz
Ozteber SinemCanbaz bende onu anlayamadım doğum katı ayrı sonuçta 🙄 şahsen gidip odaları gezdim hiç oyle bişey olabileceği aklıma gelmemisti
ozdenarda SinemCanbaz ben dogum yaptm hc ole birsey yok hastanede tamamen dogum kati odalar bos dahi olsa kmse yatrlmiyr oraya sadece yeni dogum yapmslar yatiyor
Seldaapk Prensesannesiyimm bende böyle ilgili bir doktor istiyorum benim hamilelikte tansiyonum çikti ve gerçekten hassas bir doktor olmasi önemli.