dakpinar- Arkadaşlar bu son 3 ay herkesin illa ki çok mu zor gecıyor acaba ? Her gebelik tabi ki birbirinden farklı ama kime sorsam çok kötü falan diyor . Normal , hafif gecıren yok mu ? :) ağırlaşmak ve halsizlik dışında tabi sormak istediğim şey 🥰
Znur1997 dakpinar- ben 32.haftadaym mıde yanmalarm ve bel agrılarm halsızlık dısında sorunum yok cok sukur ☺️2 yasında oglum var o uyudumu bende uyuyorum dınlenıyorum kı gece 11 e kadar ogluma bakabıleyım 🙈 Emın olun gurbeteysenız ve 2yasınfs bır bebeyle hamılelık dahada zor gecıyor
Mihriaa295 dakpinar- benim arada yaşadığım mide ağrıları çok kötü acıya dayanıklıyım aslında ama o ağrılar beni ağlatıyor yatarken nefes almakta güçlük çekiyorum bunlar beni rahatsız edenler korkum ise daha 3. Trimester in başında sayılırım daha da ağırlaşırsam eğer evet gerçekten kötü zamanlar derim
Denizyildizii dakpinar- Ben hamile olduğumu bile unutuyorum😄 çok kilo almadığım için cok rahat geçiyor. Çok güzel uyuyorum her işimi yapiyorum. Son derece rahatım
HilalYlmz dakpinar- ben 38+3 gebeyim hiç öyle zorluğunu görmedim valla hala her işimi kendim yapıyorum şöyle diyim yerleri elle siliyorum 😂sadece çok aşırı baharatlı acı yersem midem yanıyo oda normal diye düşünüyorum 😂 geceleri rahat deliksiz uyuyorum hiç bi zorluğunu yaşamadım çok şükür toplan 12kg aldım belki ondandır bilmiyorum inş sizin de böyle kolay mis gibi geçer 😇
dakpinar- Znur1997 Oyy kıyamam Rabbim yardımcınız olsun inşallah tabi küçük bebekle daha da zordur 🥰 çok teşekkür ederim cevabınız için 🌸
dakpinar- HilalYlmz çok şükür 🥰 inşallah canım benim , ben de 27. Haftamdayım 5,5 6 kilo arası aldım çok mu acaba :/ çok kilo almakta zorluyormuş deıdgınız ıcın umarım 12 yi geçmem ben de 🥰
Gizem2312 dakpinar- çok korkutmayalım yaaa dediğin gibi herkesinki farklı ama şey kesin yatakta asla dönememek, Ağırlaşmak bel ağrısı sürekli. Mide yanmam yok mesela benim ama bacak kalça ağrım çok var. Gece asla uyuyamıyorum ağrılardan. Bir de diş ağrısı.
dakpinar- Gizem2312 dönememeyi şu an bile biliyorm sormayın 🥺 magnezyum eksıklıgınden mi acaba bu ağrılar öyle diyorlar da ben tabi şu an bilemiyorum çok gecmıs olsun 🥰
yenibiranne223 dakpinar- Benim cok şükür bir sıkıntım olmadı rahattı hamileliğim😌 şuan 37 haftalığım hala dışarı cıkarım gezerim 😂🤭
dakpinar- yenibiranne223 Ne güzel 🥰 Rabbim hepimize sağ salim rahat bir şekilde tamamlamayı nasip etsin inşallah ❤️
Minekorkmaz dakpinar- benm ilk hamileliğimde hiç anlamadım valla hamileniyim degilmiyim o kadar rahattım ikinci gebeliğim suanda sadece kilomdan dolayı ara sıra bel ağrısı yasıyorum
dakpinar- Minekorkmaz kilo bel ağrısı yapıyor doğru aslında annemden biliyorm doktor zayıfla diyor bel fıtığı kilo alınca artıyor da demek ki gebelikte de aynı :) gecmıs olsun canım benim 🤍
HilalYlmz dakpinar- o aralarda bende hızlı kilo aldım sonra kilo alımım yavaşladı bebek almaya başladı şuan 4100kg olmuş oğlum🥰 salı günü nasipse kavuşuyoruz inş tüm gebişler sağlıkla kavuşur evlatlarına 🙏🏻
Goksugul dakpinar- 35. Haftadayım son 4-5 gündür karın ve kasık ağrım var onun dışında çok iyiyim 🏃🏽♀️
dakpinar- Goksugul az kalmış inşallah sağ Salim gelsin minik :) teşekkür ederim canım benim inşallah agrılarınız da hafifler 🤍🤲🏻