Canım anneler sizi o kadar iyi anlıyorum ki💕 bir buçuk yıl önce 8 haftalık hamileyken boş gebelikten kürtaj oldum ve hayatımın en kotu gunleriydi. Yetersizlik, kendinde sorun arama hissi, başka bebeklere bakıp ağlamak, her ay test yapıp ağlamak vs vs vs kac doktora gittim hep problem yok denildi ama 1,5 yıl hamile kalmaz mi insan. Baktım kendime zarar veriyorum ve psikolojim iyi değil işe başladım ve bu olayı kafamdan attım. Bana da düşünme diyenlere nasıl düşünmem diye düşünüyordum. Ama o bir evre ve o umursamazlık evresi kendiliğinden geliyor. Kendi kendime dedim eylüle kadar oldu oldu olmadı rahim filmi çeker olmazsa tüp bebek yaparız. Ama kafamdan öyle silmisim ki ve umrumda olmamış ki hamile kalmışım. Ve bunu farkettigimde bebeğim 8 haftalıktı. Benim nasıl şok oldugumu tahmin edersiniz. Ama mucize oldu ve Allah’a şükürler olsun gerçekten teslim olunca oldu. Teslim olun, nasip olur inşallah deyin. Ben şu cümlemi unutamıyorum , demek ki annelik bana nasip olmayacak, Allah neylerse güzel eyler. Ama oldu işte hemde bu cumleyi kurduğum ay oldu. Kendinize iyi bakın, demir B12 eksiklerinizi düzenleyin, hormon testi yaptırın temizse bırakın teslim olun kafaya takmayın. Olacak inşallah…