gazetecianne Bebegimibekliyoruz ben de 31 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim kaç grsm olmuş sizinkiler
miniklerim125 Nur-98 almak istiyordum zaten kendimi bildim bileli 43-45 arasiydim 😅 ama şuanda da aldıgim belli olmuyor karnım var
Nur-98 miniklerim125 aynen bende öyleyim hatta doğum yapıncada zayıflamak istemiyorum sadece karnım gitsin 😁
ikizlerinannesiiii Bebegimibekliyoruz başlık ikiz gebeler olduğu için geldim 😂😍 bende çift yumurta ikizlerime hamileyim. Yarin 18. Haftaya gircez insallqh heyecan doruktaaaa
alyavetuna Bebegimibekliyoruz doğumu kaçıncı hafta da yapacak dr bisey söylediniz aksilik olmazsa. bnde 32 haftadayim çatı kemiğinin ağrısından duramıyorum herkes yat dinlen uzan diyor. gönlüm cok istiyor yatıp tv izlemeyi ama sürekli kısa yürüyüş yapmazsam ağrıdan ağlayasım geliyor . 2 gundur hafif sancılarım var ama doğum değil belli yani🤣🥰 genel olarak çok ağırlaştırım makineye egilemiyorum kızıma hamileyken dogum yapacağım gün bile 3-4 saat yürüyüş yapmıştım fink fink geziyordum bu hamileligimde 20.haftadan beri popomu zor kaldiriyotjm🤣
mor_menekse1 Bebegimibekliyoruz kızlar Allah aşkına ne zmn bitti bulantınız 15 haftalık olduk ikiz gebeyim bin şükür dayanmaya çalşyorum takatim kalmadı ne zaman bitecek, 🥵🥵zaman gecmiyo ilk hareket ne zaman olcak merak edyorum süreç nasıl ilerliyor Nolur anlatın 🥰
Pinarr35 Bebegimibekliyoruz bende 9+4 ikiz gebeyimm dusuk riskim var insallah bizde.o haftalari goruruz cokmu agirlastiniz nasilsiniz is falan yapabiliyor musunuz en merak ettigim seyler bide basta dusuk riskiniz oldumu
Mucizem4111 30+4 çift yumurta ikizlerine hamileyim oğlum ve kızım arasında birer hafta fark var. Bu hafta oğlum az kilo almış kızım ondan daha fazla almış. Boylarında da fark var. Aranızda böyle olan var mı bu haftalarda bebekleriniz kaç kiloydu
Bebegimibekliyoruz Mucizem4111 evet bizde öyleyiz kızım oğlumdan hem daha uzun hemde daha kiloluymuş 😏
Melisss_93 32+2 tek yumurta ıkzılerı kızlarıma hamıleyım 49 kıloyla hamıle kaldım suan 63 kıloyum bebeklerde ıkı gun once 2350 gramdı yaklasık
merymm44 Bebegimibekliyoruz yinede ıyı takmayın doğumdan sonra hepsi gidiyor ben hiç dolar etmiyorum önüme geleni fazlasıyla yedim tabi yerimdede durmadım temizlik hep etim
Mucizem4111 Bebegimibekliyoruz bizimde öyle normalde hep aralarında 30 40 gram fark oluyordu şimdi 130 gram fark olmuş aralarında da 5 cm var doktorum oğlan olan minyon olabilir yada diğerinden çalıyorda olabilir dedi. Basında yakalamış olabiliriz dedi. Sizin kaç haftalıklar