Sumeyyyyeee SBK SBK squat yapıyorum çömelip kalkıyorum birşeyleri almak için yani ilişki artık ne olursa bakalım ne zaman gelicek şuan 38+6 beni korkutan banamısın demiyor benim kız kıpır kıpır 🥰 ve sancısız takılıyoruz bugun biraz bel ağrısı yaşadım o kadar 😊
tuba-ugurlu3 Sumeyyyyeee bende çok yürümüşdum o gece basladı sancılarım sizde inşallah biran önce kavuşursunuz bebişinize
SBK Sumeyyyyeee biz de oyle cok hareketliyiz ama yalanci sanci bile yok ben de cok hareketliyim ama kasilma falan yok. Hergun yuruyus yapiyorum squat hurma iliski hepsi var😊
tuba-ugurlu3 Benubikim kasılma seklınde gelıordu kasıklarıma ve alt bölgeme dogru kasılır gbı sancılar gırıyordu karnımda bıanda geriliyordu alt bölgemde baskı hissediyordum sonra bıanda rahatlar gbı oluyordum ama tekrarda aynı sekılde şiddetli bisekılde agrılar gırıyordu
Sumeyyyyeee SBK Bende aynen sen gibiyim akşama kadar o kadar iş yapıyorum yürüyüş yapıyorum amaa nerde sancı 0 😂 Hakkımızda hayırlısı bakarsın bir anda doğururuz😊
tuba-ugurlu3 Sumeyyyyeee hayrlısı olsun herseyı vaktı saatı var elbette gelecekler bebişlerimiz önmli olan kolay ve sağlıklı bır sekılde kucağımiza almamız