DerinMavii minnakannesi1 koca karı mı tam olarak kesinlik vermedim ve doktor tavsiyesiydi belki recelde olabilir direk saldırganlık yapıyorsunuz ya Türk milleti işte
minnakannesi1 DerinMavii begenmiyorsan Türk milletini ülkemizi direk terkedebilirsin çok memnun oluruz 😄
Tugbamete DerinMavii teşekkür ederim herkes herşeyi bilmek zorunda değil birbirimizi kırmadan doğrusunu söylemek öğrenmek en güzeli ☺️
AZE346552 tugceasyaselim Allah sabır versin. Benim kızda sarılıktı, sürekli emzirdim, emziğe sonra alıştırırm dedim, maalesef sonradan tutmadı şimdi de yarım saat uğraştırır tutması için ama yoruluyorum ben pes ediyorum. Çünkü midesini bulandırıyor tutmuyor 😢
DerinMavii Tugbamete aynen canım sonuçta bu platform bilmediğimizi öğrenmek birbirimize biseyler konusunda yardımcı olup hatırlatmak sadece fikir söylüyorum kötü oluyoruz ki kesin eminim gibi cümleler asla kullanmadım
tugceasyaselim DerinMavii merhabaaa kizim emzigi alali 6 gub oldu bildigimiz ekmek ustube surulen cikotayla denedim suan emiyo daha once aldigim emzikde nuk markaydi onu emiyo nisan dogumlu kizim 6 aylik ve ben gercektwn alacagini düşünmemistim allah razi olsun tkrar bole seyi aklima getirdigin icin oglumda bu sekilde almisti ama ona dogar dogmaz vermistik