tugceasyaselim 6 aylik bebegin var surekli mizikliyo allahimm susmuyoo 1 bucuk yasindada oglum var uyutmuyo sesinden napdiysam alistiramadim lutfen yardim edin emzik nasil alisir
DerinMavii tugceasyaselim canim benim ablam bal gibi biseye bandirip veriyodu yanlış olmasın bi araştır derim öyle alıştı oda
AZE346552 tugceasyaselim 6 aylık biraz zor olmaz mı emzik tutması?😒 benim de 2 aylık kızım var çok isterdim emzik alışkanlığı olsun ama maalesef tutmuyor midesini bulandırıyor naptım almadı geri çeviriyor. En güzel susturucu emziktir gerçekten, bazen yoruluyorum artık durmuyor bazı bebekler MaşaAllah hemen tutuyor 😔
Durucelikel tugceasyaselim emzikle alakalı değil de bişey sormak istiyorum 😀 yaş farkı az var aralarında nasil zormu bende hamileyimde bide 1 buçuk yaşında kızım var bizimde az yaş farkı olucak ondan merak ettim etraftakiler cok korkuttu
minnakannesi1 DerinMavii 6 aylık çocuğa bal mı lütfen yapmayın koca karı işlerini ben kızıma 2 yaşına kadar yedirmedim balın içindeki o maddenin bebeğe olan zararını lütfen araştırın..ablanız yapmis ucuz kurtulmuş cocugu siz yapmayın başkasına da bu koca karı aklını vermeyin lütfen..
tugceasyaselim AZE346552 ya valla annemin yuzunden alistirmayalim buna dedii gercekten cok zor oluyo bide beni emiyo surekli beni istiyo cok yoruldum diger cocugumda tam ilgi bekledigi zaman caresizlik diz boyu
Tugbamete tugceasyaselim bal alerji riski çok yüksek bir ürün olduğundan 1 yaş altına kesinlikle önerilmiyor asla tavsiye etmem ama illa bandırıp deneyim derseniz reçel yada pekmeze bandırın derim
AZE346552 tugceasyaselim Allah sabır versin. Benim kızda sarılıktı, sürekli emzirdim, emziğe sonra alıştırırm dedim, maalesef sonradan tutmadı şimdi de yarım saat uğraştırır tutması için ama yoruluyorum ben pes ediyorum. Çünkü midesini bulandırıyor tutmuyor 😢
tugceasyaselim lentil hic denemedim bide anne gogsune yakin emzik aldim nuk marka geveliyo tutamiyo biberonda arada nadir aliyo ek gidaya gectik
lentil tugceasyaselim bir de philips in emziğini deneyin kullananlar genel olarak memnun diye bende philips aldım bakalım. Yavaş yavaş alışır umarım ne güzel büyütmüşsünüz siz :) darısı bizlere
tugceasyaselim Durucelikel gercekten cok zor ben 3 aylik igne kulkanirken gebe kalmisim 5 aylikken fark ettim yoksa oglumun gunahina girmezdim yazik cocugum cok garip kaldi allah yardimciniz olsun ben tek bakiyorum esim il disinda calisiyor birde
DerinMavii minnakannesi1 koca karı mı tam olarak kesinlik vermedim ve doktor tavsiyesiydi belki recelde olabilir direk saldırganlık yapıyorsunuz ya Türk milleti işte
minnakannesi1 tugceasyaselim ucuyla alakalı bir çok emzik ucu çeşiti var ben hepsinden almıştım… en sonunda tutmuştu birini deneyerek bulabilirsiniz
Hafizeplt tugceasyaselim benşm kızımda 1 aylık oldu ona bile geç kalmışım gibi zorlanıyor Philips avent ultra soft soft almıştım tutamadı bugünde Philips avent air aldım daha iyi tuttu halbuki bakıyor aynısı 😅 sadece hava delikleri farklıymış bence aiir modeli dene zatrn anne göğüsüne en yakını oymuş çoğu kişi kullanıyor
tugceasyaselim DerinMavii merhabaaa kizim emzigi alali 6 gub oldu bildigimiz ekmek ustube surulen cikotayla denedim suan emiyo daha once aldigim emzikde nuk markaydi onu emiyo nisan dogumlu kizim 6 aylik ve ben gercektwn alacagini düşünmemistim allah razi olsun tkrar bole seyi aklima getirdigin icin oglumda bu sekilde almisti ama ona dogar dogmaz vermistik