Benimde bebegim 4 aylık bende birseyler ekliyim🤗
Bebeğinizin kusma riskine karşı Reflü yatagi alınabilir boylece geri yutmaz ben ilk 3 ay neredeyse Reflü yatağında yatirdim
Bebeğimin 40 ı çıktığı günden beri kendimle dusa sokuyorum bı tanıdığımdan duymuştum ten tene temas ona çok iyi geliyormuş gerçekten de öyle ve şunu da eklemeliyim 40 ı çıkana kadar küvet banyosu uygundur çünkü henüz çok küçük oluyolar fakat sonrasında sizinle birlikte dus alabilir ben önce emzirme pozisyonu gibi elimde tutup vücudunu yıkıyorum sonrasında gaz çıkarma pozisyonu gibi omzuma alıp sırtını ve başını guzelce yıkiyorum💞
Gaz problemi için Zinco kullandim bana fayda etmedi sabsimlex kullandim fayda etmedi suanda biogaia kullanıyorum bakalım inş minigim büyük tuvaletini yapabilir sıkıntısız
Besik olarak anne yani aldim ve hiç pişman değilim uykumda gozumu açıp hemen bebisim bakıp onu kontrol edebiliyorum ayrıca alıp emzirmek yatırmak kolay oluyor
Bebek arabası olarak canyon travel sistem bebek arabası kullanıyorum e bebekden aldim oldukça memnunum
Şampuan olarak mustela kullanıyorum baş için köpük şampuanı vucud için losyon ve vücut nemlendirici si birde bebe yağı almıstım ondanda memnunum hem konak oluştu bebeğimin başında ona hemde karnina vücuduna masada kullanıyorum
Pofuduk alt değiştirme ortusu güzel oluyor bebeğin altına serip daha sonra altını açınca tuvaletini yapsa bile geçirmiyor bilginize
Baya uzun oldu bence sorusu olan varsa sorsun 🙏