Tugbadabak-1 prensesafra1_ Herkeze farklı fiyat mi veriyolar o tarihlerde bende sordum 3000 dendi normale şuan zam geldi diye biliyorum
prensesafra1_ Tugbadabak-1 medicali sordunuz sandım. Medarda bende sorduğumda 3000di. Ama zam geldi diyorlar salı günü gidip sorucam
Aysegul354 prensesafra1_ sakarya medarla gebze medar arasında neden bu kadar fiyat varki sakarya 4200 doğum 🤦♀️
prensesafra1_ Aysegul354 yeni zam geldi şuan bizde net bilmiyoruz fiyatı ama o kadar zam geldiğini düşünmüyorum normal doğum fiyatı mı 4200?
Binnur54 prensesafra1_ bende mine hamımın hastasıyım 35 haftadayım mine hanım medicale geçti ben dün aradım medical hastanesini doğum ücresi 4546 tl fakat mine hanım bana medardaki doğum ücretinin ordada geçerli oalcagını söyledi ama bilmiyorum tabiki
EK96 Bende mine hanima devam ediyorum carsamba medicale kontrole cagirdi ve eski fiyattan devam edecegini soyledi 37 haftaligiz sanirim dogumu yakin olanlari yari yolda bırakmamak icin yardimci olacak
prensesafra1_ Dilara4141 benim yılbaşından sonra doğum 4000i bulur o zaman😂 evde mi doğursam napsam 😂😂