prensesafra1_ Medarda Müge emeksize giden var mı? Memnun musunuz? Doktorum Mine atlıydı ama hastaneden ayrılıyormuş. Müge hanım hakkında bilgisi olan var mı?
Feyza-nur prensesafra1_ merhaba mine hanım ne zaman ayrılıyormuş acaba bilginiz var mı bende onun hastasıyım dogum yaptım da gideceğini bilmiyordum
Binnur54 prensesafra1_ bende mine hamımın hastasıyım 35 haftadayım mine hanım medicale geçti ben dün aradım medical hastanesini doğum ücresi 4546 tl fakat mine hanım bana medardaki doğum ücretinin ordada geçerli oalcagını söyledi ama bilmiyorum tabiki
prensesafra1_ Feyza-nur ekimde medical parka geçiyormuş. Ama oranın da ücretleri çok yüksek maalesef🥺
prensesafra1_ Dilara4141 ya ilgili mi 7. Ayıma giricem ve içim içimi yiyor. Son aylarda değişiklik yapmak kötü oldu
Dilara4141 prensesafra1_ ben de 36. Haftaya girdim gayet ilgili ve tatlı bir doktor insanı rahatlatan bir tavrı var
Feyza-nur Tugbadabak-1 Çarşamba kesin mi hastane bilgimiz yok diyor bende cok üzüldüm medar hastanesi gayet iyi bir hastaneydi
prensesafra1_ Tugbadabak-1 bende o yüzden Müge hanıma randevu aldım. Onu da çok övüyorlar bakalım. Alışmıştım Mine hanıma ama yapacak bişey yok maalesef
sumelegi prensesafra1_ mine atlı degil mi bahsettiğiniz doktor? Çünkü medical de birde mine kabakaş diye bir doktor var