Denizyildizii Doğumum sezaryen olacak cok heyecanlıyım artık günüm belli olsun istiyorum. 35. Haftadayim bu seferde gün vermedi bir dahakine inşallah 37. Haftada verir heralde artık 😄
Sulegorkemakyol Denizyildizii 36 veriri heralde tarihini meraklanma heycanlısın biran önce belli olsun istiyorsun haklısında tabiki
Kykcirem MomHero2 Aynıyız canım. Ben de bugün gittim💖😅 normal doğum istediğim için bekliyecez dedi doktorum. Kaç kg ve cm bebeğiniz? Benimki 3167 gr 49 cm.
Denizyildizii HandeErylmaz Birde kacıncı haftaya verir onuda merak ediyorum. İlki 38+6 ydı bu biraz daha iri bi bebek öbürüne göre
akgunbirsen Ben 35′im dün aldım tarihimi. Allah nasip ederse 25 ekim. Umarım sizinde en kısa zamanda belli olur. 🙈
HandeErylmaz Denizyildizii senin ve bebeğin durumuna göre değişkenlik gösterir sanırım. Bana 38 de aliriz demisti en başından.
Kereminannesiiiiiii Denizyildizii bende 35+1 im 21-25 arası olur dedi doktor.Haftaya kesin gün vericek.
akgunbirsen Denizyildizii ayy hadi bakalım. ☺️ Aynı gün doğurursak yazarız doğum hikayemizi. Pozitif olur inşallah 🧡
MomHero2 Denizyildizii suyum azaldığı için bir aksilik olmaması adına haftada bir kontrole alınıyorum