Minik_mucizem2 TunarinAnnesi Okudum hayırlısı olsun inşaallah hakkımızda aynen öyle yapın. RABBIM hayırlısı nasip etsin inşaallah
TunarinAnnesi B-33 Busra2013 Minik_mucizem2 AlyaEkmen_ kızlar 0.10 çıktı bugun 2 gün geçdi belki kana geçmemişdir daha neden test böyle çıktı 🥺😪
SecilM TunarinAnnesi hatırlıyorum sizi. Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Bence de var ☺️
HaticeBerkayBalat3103 @TunarinAnnesi bence testlerin farklı markalarını alıp Bi kaç tane daha deneyin derim sonra kan testi verin derim hemen kanda çıkmayabilir çünkü gebelik var gibi ama hayırlısı olsun inşallah 🙏😊
TunarinAnnesi HaticeBerkayBalat3103 Allah razı olsun kuzum 2 markada silik gördüm bide göğüslerimde ağri var 😍
Hilal-95 TunarinAnnesi var kuzum hayırlı olsun ama bi kan testi verrirsen daha sağlıklı sonuc alırsın inşallah 🙏🏻🙏🏻
Olqa40 Bence hamilesiniz , inşallah bthcg niz olması gereken değerde çıkar. Niyet edip Ayetel kürsü okudum size gönderdim . Allah kabul etsin
Busra2013 TunarinAnnesi ınsallah vardır cnnm dikkat et net belı olana kdr agır seyler tasıma uzan ye ic❤️
Yunusemreninannesi TunarinAnnesi var gozukuyor canim bi kanda ver icin rahat etsin sonra meyvelerimizi icimizde buyutum Rabbiminde izniyle dunyaya getirelim hep beraber:)
TunarinAnnesi Yunusemreninannesi Amin İnşAllah canım Allah kısa zamanda burda tüm bekleyenlere yaşatsin bu sevinci 😍🙏
B-33 Hayırlı olsun canım benim gebesin inşallah en kısa zamanda bende bu duyguyu yaşarım tebrik ederim sizi sağlıkla al kucağına inşallah 🥰 belirtin varmıydı canım
TunarinAnnesi B-33 Canımsın inşallah sıradaki Çift çizgi senin olur belirtim bazal sıcaklik 37.5 di göğüs ağrisi süt gibi akıntı
B-33 TunarinAnnesi amin inşallah canım🙏🏻 kan verince sonucunuda yaz bakalım buraya canım 😊yumurtlama gününden kaç gün sonra farkettin peki
Ftsclskn TunarinAnnesi Benimde testim bebek yeni olduğu için bu şekilde çıkmıştı 😌 Umarım yanılmıyorumdur sizin içinde, hayırlı olsun inşallah sağlıcakla gelsin 💐