Deletedmom72727 Ozlemmpapatyaa hahahahaha sağol canım valla hastayım diye annem yapmış sadece salata benden 😂 gerçi hamileliğimin başından beri annem yapıyor Allah razı olsun🤲 bana yemek kalıyor sadece 😂
Deletedmom72727 Ozlemmpapatyaa ahhh keşkeee bütün kızlar anneleriyle yakın otursa en büyük destekçim aynı apartmanda oturunca daha da iyi oluyor sabah kahvaltısına bile ona gidiyorum 😊
zeeynepp19 Ozlemmpapatyaa evet 19+4 teyim en baştan beri ev yemeği yediğim tabak sayısı 3ü geçmemiştir bir türlü yiyemedim ev yemeği🙈
Lulikli Ozlemmpapatyaa yaa sade krep yaptım ama niyeyse bu sefer tutmadı her zaman olan krepim bu sefer bi türlü bütün halde dönmedi 🥲 Ben de parça pinçik yedim napalım 😁
kizannesi_1004 Ozlemmpapatyaa susurluktayım canım ben de şehir hastanesine geliyorum Nesrin Hanıma gidiyorum çok iyi çok memnunum ve cinsiyet konusunda asla bekletmiyor ilk baktığı şey hatta 😂
Ozlemmpapatyaa kizannesi_1004 oha ciddi misin benim doktor 12 hafta da göremedi yaa 😂 verdimi peki ultorsan kağıdını ve kaçıncı hafta da gördü
Kaderx Ozlemmpapatyaa güzel oldu cnm ve çok sağlıklı ilk defa yaptim süper tadı. Eşim yanına patates kızartması isdedi yaptım canı çekmiş😁 birde dünden kek yapmıştim onu koydum Yeter bugünlük karmakarışık menü 😁
Nisa1Aras2Seyhan Ozlemmpapatyaa a101 de ıspanaklı tepsi böreği çok güzle oluyor valla çok severim yediğim tek hazır şey
Ece003 Ozlemmpapatyaa patates yemeği arpa çorbası sütlaç 🤣çok alakasız yemekler ama evde olanlarla bu çıktı
Hayal0102 Ayselina Ben de daha çok karnı🤤 nerelisin canım herkes çok bilmiyorum karın mumbar şırdan falan 😁