Kaderx Ozlemmpapatyaa güzel oldu cnm ve çok sağlıklı ilk defa yaptim süper tadı. Eşim yanına patates kızartması isdedi yaptım canı çekmiş😁 birde dünden kek yapmıştim onu koydum Yeter bugünlük karmakarışık menü 😁
Lulikli Ozlemmpapatyaa yaa sade krep yaptım ama niyeyse bu sefer tutmadı her zaman olan krepim bu sefer bi türlü bütün halde dönmedi 🥲 Ben de parça pinçik yedim napalım 😁
Ozlemmpapatyaa kizannesi_1004 balikesir merkezdeyim canım ben Atatürk şehir hastanesi Mehmet kececioglu ne gidiyorum sen nerdensin 😍
kizannesi_1004 Ozlemmpapatyaa susurluktayım canım ben de şehir hastanesine geliyorum Nesrin Hanıma gidiyorum çok iyi çok memnunum ve cinsiyet konusunda asla bekletmiyor ilk baktığı şey hatta 😂
Tugbamete Ozlemmpapatyaa tavuk bohçası ve brokoli salatası yapmıştım bugün geç oldu ama başka zamana fikir olur belki ☺️
Ozlemmpapatyaa Tugbamete tavuk bohçası mı ya ne cok duymadığın yemek var kızlar evet canım yarın İCİN sordum zaten bugün bişey yapamadım 😇😍😍😍
Durunas Ozlemmpapatyaa Evet herkes sevmez bende çok aramam eşimde sevmez sezonu bitmeden yaptım az kendime oyle ama güzel oldu
zeeynepp19 Ozlemmpapatyaa bende yeşil mercimek ve pilav var ama ben yemiyorum🙈 genelde kahvaltılık tost vsyiyebiliyorum ev yemegi yiyemiyorum
zeeynepp19 Ozlemmpapatyaa evet 19+4 teyim en baştan beri ev yemeği yediğim tabak sayısı 3ü geçmemiştir bir türlü yiyemedim ev yemeği🙈
Sulegorkemakyol Ozlemmpapatyaa şehriye çorbası nohut pilav bende hiç iyi değildim bu gün birde erken doğum riskim var ama evde 3 bucuk yaşında bir kızım olduğu için yemek yapmak zorundayım
Hayal0102 Ayselina Ben de daha çok karnı🤤 nerelisin canım herkes çok bilmiyorum karın mumbar şırdan falan 😁