mommasBoys Ozlemmpapatyaa ezogelin çorba, fırında tavuk patates ve pilav hastane dönüşü en pratik yemekleri seçtim😅
alparslanannesii1661 Ozlemmpapatyaa sekerim cikmadi ama bebegin kilosu önde birazda kilom var bebek daha fazla önde olmasin diye diyet verdi canim bana
Prmduygu 26+2 yim ilk defa bugün evimde et pişirebildim ağır kokuyo diye pişiremiyordum et sote pilav salata cacık akiama menüm 😍
Ozlemmpapatyaa Kubra3525 ay inşallah bi doğsun da daha yolun başındayız şu mide bulantıları atlatmak ve cinsiyetini öğrenmek suan ki işim 🥰❤️
Ayselina Bir kendimi sanırdım akşam yemeği tüm bayanların korkulu rüyasıymış ne yapalım DİE kararsız kalıp düşünen ah ah heleki bide eşim herşeyi yemiyor çok zorlanıyorum bu konuda ve yemeksiz durmuyor 🙄
Ozlemmpapatyaa Ayselina yok canım benimde öyle geceden düşünüyorum bazen ertesi gün ne yapsam diye sen düşün benim eşimde çok nadir bazı şeyleri tüketmiyor 🥺 yapıcak bişey yok valla 🤷🏻♀️🥺
Ozlemmpapatyaa Kubra3525 inşallah canım benimde 3 hafta sonra randevum var bu sefer gösterir inşallah 💕❤️😂
Ozlemmpapatyaa cikolatadelisi oo onu daha önce denemedim makarnayı güzel oluyor mu tarifini isterim 🙄