Kubra3525 Ozlemmpapatyaa evet canım ben en sevdigim şeyi patates kızartmasını bile yiyemezdm son aylara dogru herşeyi yiyorsun😂
Ozlemmpapatyaa Kubra3525 oh gelsin kilolar 😂 ya zaten 65 le girdim hamileler kaç kilo çıkacam acaba sonlara doğru korkuyorum 😂😂
Nisa1Aras2Seyhan Ozlemmpapatyaa a101 de ıspanaklı tepsi böreği çok güzle oluyor valla çok severim yediğim tek hazır şey
alparslanannesii1661 Ozlemmpapatyaa canim cok teşekkür ederim 32 haftaligim bugun diyet aldim doktordan yarin ona gore yemek pişirmeye baslicam😊
alparslanannesii1661 Ozlemmpapatyaa sekerim cikmadi ama bebegin kilosu önde birazda kilom var bebek daha fazla önde olmasin diye diyet verdi canim bana
Deletedmom72727 Yuvalama çorbası zeytinyağlı kuru patlıcan dolması mücver makarna ızgara et bide salata
secoz Ozlemmpapatyaa yemek yok anneme gideceğim 😂 dün de yoktu kaynanam yapıp göndermiş önce ki gün de bi önceki günden bulgur pilavı bamya çorba vardı haftada bigün yemek yapıyorum çalıştığım iÇin ya anneme yada kaynanama gidiyorum 😂😂😂
Ozlemmpapatyaa secoz kız ne şanslısın ya 😂😂 benim annem uzak kaynanamla iyi değiliz valla olsakta köyde 😂
Deletedmom72727 Ozlemmpapatyaa hahahahaha sağol canım valla hastayım diye annem yapmış sadece salata benden 😂 gerçi hamileliğimin başından beri annem yapıyor Allah razı olsun🤲 bana yemek kalıyor sadece 😂
secoz Ozlemmpapatyaa ayy aşko maşallah de 😂 benim kaynana yarım saat uzakta oturuyordu hamileyim diye taşındı buraya 🤭🤭