dilaraakbulut Kizlar ben hep jilet kullandim simdi ozel bolgeye agda yaptirmak istiyorum cunki 38 haftalik oldum hep jilet kullandim icin cok kotu agri olur mu korkuyorum biraz 🙁
Dilara0638 dilaraakbulut maalesef evet biraz acı olur kıl kökleri kalın olduğu için ama bi sonrakine çok rahat aldırırsınıZ
seher_edz dilaraakbulut Korkutmak istemem ama acımıyor desem yalan olur jiletten sonra ağda çok kötü oluyor her telde iki tane çıktığı için benim canım çok taze birde asla yaptıramam bende 35 haftalıgim napcam bilmiyorum 😏🥺
Merveincibick dilaraakbulut tüylerini çok uzun tutmazsan acı çekmezsin ve rahat edersin ağda yaptırarak
Ilknurgamze1 dilaraakbulut bende yaptırdım ama çok sivilcelenme oldu kuaförcüye sordum oda sürekli jiletle alındığı için ağda yaptırınca olur dedi
dilaraakbulut seher_edz bu ikinci dogum olacak ilkinde kendim yapmaya calistim cok acidi braktim hata yapmadim desem yeridir jilete vurdum ama simdi karnimdan hic bisey gozukmiyo acaba pudra fln kullaniyolar mi
dilaraakbulut Merveincibick rahat olmak icin gidiyorum bide kizim var sezeryan olucam fazla acimaz umarim 😬
Zehrayenianne Ilknurgamze1 o ağdadan kaynaklı canım jiletle alakalı değil bazı ağdalar bazı insanlarda öyle sivilce gibi küçük küçük şeyler çıkarıyor
okwestt dilaraakbulut evet bol pudra kullanınca az da olsa acısı azalıyor ve hamile kalmadan önce bende jilet kullanıyordum hamile kaldığından beri ağda yaptırıyorum biraz acıyor evet ilk zamanlar hep pudra kullanarak aldırdım şuan 7. Ayıma girdim karınca yapı kılları o kadar azalttı ki pudraya ihtiyaç bile duymuyorum 4 seferde falan bitmiş oluyor
Sema_hysz dilaraakbulut ben kuaförüm kuaför olduğum halde ağdadan tırsıyorum seni korkutmak istemem 10 dakika sabrediceksin sadece sonra 1 ay rahatsın kıl köklerin şuan kalın zamanla incelicek sende hiç hissetmiceksin ama ağda öneriyorum kesinlikle
2801 Sema_hysz 10 dakika mi ben de 32. Haftamda yaptırdım 1 saat sürdü çünkü hamile olunca daha da zor oluyor ve malum cilt daha hassas oluyor ben yaptrdım iki gün yürüyemedim çok fena kızardı şişti ancak geçti 39.haftamda tekrar giderim çünkü gerçekten büyük rahatlık
Mimik Sakin yaptirma!…ben bayan kuaforuyum, Senin gibi bi musterim vardi, o da lahusaligini rahat gecirmek icin jiletten sonra ilk kez agdaya geldi, yasadigi agda acicisi dogum sancisini tetikleyip islemden sonra doguma gitmisti… 3 haftasi vardi daha…
dilaraakbulut Mimik gecen senne kendim denemek istedim de yapmadim karnimdan dolayi ama aciya dayanakliyim ama acaba benim aldigim gibi mi alacak yoksa hemen hizli alip bitirecek mi diye dusuniyorum
Mimik dilaraakbulut daha hizli biter ama aci ayni aci… Yok kuzum riske atma, gebelikte aci 4.5 kat fazla hissediliyor ya😅 Bi de kol bacak gibi degli ozle bolge cok daha hissettiriyor😅
Zelsonr dilaraakbulut Bende şuan 39+4 üm. Dün gittim ağdaya,evet hiç acımıyor diyemem ama inan ki uzun süre kafan rahat. İki dakika sürüyor zaten. Şuan kuş gibiyim inan,hani doğum olsa bile artık rahatım 🤷😂🤭
okwestt dilaraakbulut keşke bu zamana kadar beklemeseydin de ağda yaptırsaydın ama yaptırma derim kendini çok sıkıyorsun ve canın açıldığı için erken doğum olabilir daha önce böyle bir şey duydum çünkü ben yaptırma derim🙏🏻
dilaraakbulut Mimik ilk kizimda kendim yapmaya calistim acidi biraz cunki nasil alicami bilmiyordum bide cam sakiz di agda 😬
Mimik dilaraakbulut sir agda daha az acitmiyor ne yazikki… Kökten alma tüm agda islemleri ayni acitiyor… Denrmekte israrcisin😆😆😆
dilaraakbulut Mimik kiz oyle deme daha az acitiyor bende bacaklarimda hissediyorum gitmek istiyorum cunki kimsem yok 1 yasinda kizima ben bakicam yeni bebek bide sezeryan olucam ondan gitmek istiyorum
Mimik dilaraakbulut o zman dikkatli ol kuzum, Kendini aciya dayanmaya zorlama, gerekirse, islemi yarim biraktir…
Zeynep69 dilaraakbulut canım bende öyle yaptım ama yapma bence gercekten öncesi jilet oldugu için çok acıyor batıklar falan varmış kuaför ikinci üçüncüden sonra tamamen temiz olur dedi acısıyla kaldım yine kalan falan olunca yine jilet yapmak zorunda kaldım