• Doğum
  • Sultangazi çevresi doğum özel yapıcak olanlar

Zumraas gül yaman a gidiyorum eltim de 15 gün önce onda doğum yaptı bebek sarılık oldu iki gün hastane de yattı artı masraf kendisi kan takviye si almak zorunda kaldı vs 5 bini buldu normalde 2000tlydi doğum. Ama başka arkadaşımız doğum yaptı aynı doktorda sadece doğum parası ödedi ekstra masraf çıkmadı kişinin yaptığı doğuma bağlı yanı

Kiki-riki ya gerçekten bende gül yamana gidiyorum covid oldum 3 gün önce bugün aradım doğuma girmeden önce pcr testi istiyolarmış extra onuda biz ödüyormuşuz fiyat istedim vermediler

Zumraas eltim normal doğum yaptı ondan istemediler ama sezeryan için bilmiyorum cumartesi günü aşı olmaya gidicm istersen sorar burdan senin için yazarım pcr fiyatını
      Geçmiş olsun kaç haftalık sin aşı olmuş muydun

Kiki-riki çok teşekkürler 2 dozumuda oldum onun sayesinde hafif atlatıyorum galiba bi fiyat alırsanız sevirim ama her türlü istediklerini söylediler benimde normal doğum şuanlık gül hanım 4 üne kadar yıllık izne çıktığını söylediler bugün aradığımda ona göre gidin isterseniz

Kiki-riki 36 haftalığım bebek biraz önde gidiyor geçen hafta ciğer geliştirici vuruldum sancılarım vardı bakalım inşallah şu hastalığı atlatırımda öyle dpğum yaparım

Zumraas belki o pcr kısmını kaçırdm bilmiyorum olabilir ama inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende 34 haftalık oldum ilk dozumu yeni olucamm çevremdeki herkes korona olmaya başladı korkumdan olucm gül hanımda ilk dozu nu ol ikinciyi emzirirken olursun dedi geç kaldım biraz

Kiki-riki yok söylemedim boğaz ağrım var dediğimde dahiliye yönlendirdi ilaç yazarsa ona müdehale edebilirim dedi covid olma ihtimali var dedi bende bi daha yazmadım 🥶

1 ay önce medigoldde doğum yaptım gül hanimdi doktorum çok ilgilendi ben çok beğendim o zamanlar 1600 tlydi fiyat şimdi ne kadar bilmiyorum da değişti fiyatlar ben sadece o kadar ödedim

Zumraas bence bir bilgi verin bazen kansulandirici iğne falan başlayabiliyor doktorlar

Rukiiii çok iyi ödemişssiniz normal doğum şuan 1900 tl olmuş muayene ücreti bile arttı peki covid testi felan istediler mi sizden

Kiki-riki hamileliğim başından beri ilaç kullanıyorum açıkcası artık içmek bile istemiyorum 1 ay öncede kansızlık yüzünden 3 tüp kan sulandırıcı serum yedim rahat atlattığım için gerek duymadım belki söylerim ☺️

Kiki-riki bayada çokmuş kimseden istenmemiş ne diye bana böyle bişey söylediler anlayamadım

Zumraas yok hayır istenmedi gitmemle dogurmam arasında 2 saat vardı sadece belkide o yuzdendir