Zumraas gül yaman a gidiyorum eltim de 15 gün önce onda doğum yaptı bebek sarılık oldu iki gün hastane de yattı artı masraf kendisi kan takviye si almak zorunda kaldı vs 5 bini buldu normalde 2000tlydi doğum. Ama başka arkadaşımız doğum yaptı aynı doktorda sadece doğum parası ödedi ekstra masraf çıkmadı kişinin yaptığı doğuma bağlı yanı
Sultangazi çevresi doğum özel yapıcak olanlar
- Düzenlendi
Zumraas eltim normal doğum yaptı ondan istemediler ama sezeryan için bilmiyorum cumartesi günü aşı olmaya gidicm istersen sorar burdan senin için yazarım pcr fiyatını
Geçmiş olsun kaç haftalık sin aşı olmuş muydun
Zumraas belki o pcr kısmını kaçırdm bilmiyorum olabilir ama inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende 34 haftalık oldum ilk dozumu yeni olucamm çevremdeki herkes korona olmaya başladı korkumdan olucm gül hanımda ilk dozu nu ol ikinciyi emzirirken olursun dedi geç kaldım biraz
Zumraas gül hanımla iletişime geçtin mi korona olduğuna dair
Zumraas pcr testi 170₺ medigoldde
1 ay önce medigoldde doğum yaptım gül hanimdi doktorum çok ilgilendi ben çok beğendim o zamanlar 1600 tlydi fiyat şimdi ne kadar bilmiyorum da değişti fiyatlar ben sadece o kadar ödedim
Zumraas bence bir bilgi verin bazen kansulandirici iğne falan başlayabiliyor doktorlar