Dugisim Ness3 benim oğlum 27+0 da 1050 gramdı doktor maşallah normal haftasıyla uyumlu dedi neden kiloya takiliyorsunuz egee doktorunuz bir problem görmediyse böyle şeylerle üzmeyin kendinizi.
Madamesmer Dugisim 20 haftada 200 gram dedi bana ve fazla kucuk az kilosu dedi ayina gore pskilojimi bozdu resmen
Ness3 Madamesmer ben o haftada kaçtı tam hatırlamıyorum ama yatarken soluna yatarak uyumaya özen göster, ve üzüm, karpuz, cicibebe, kaşar peyniri, yumurta, süt, ceviz ve badem tüket burda kadınlardan duyduklarım bunlar ben bunlara özen gösteriyorum
Ptttssse Ness3 evet ama keşke boynunda 2 kez kordon olmasaydı da zayıf olsaydi🥺 rabbim herseyin hayırlısını versin
Madamesmer Ness3 hep de sagima yatiyorum ya solum acitiyor sanki yememe de dikkat ediyorum ama turkiyedeki gibi kolay degil burda herseyi hemen alabilmek
Ness3 Madamesmer allah yardımcın olsun ama sağına yatma pek onu besleyen damarın üstüne yatıyorsun kan akışı azalıyor çocuğa giden… O yüzden sol diyorlar
Sfyerz Ness3 doktordan geldim şimdi 25 haftalığiz 750 gr 31 cm dedi boyu uzun olacak dedi doktorumuz yazışmaları görünce kilosu biraz az sanirim sağlıklı olsunlar da insallah
Ness3 Sfyerz az değil fit diye düşün :) gelişimi ile ilgili olaa boyu uzun olmaz maşallah gayet güzel bence🧿🌺
Ness3 Fatosylmz27 ben pekmezli süt yapıyorum her gün 1 kupa.bol yoğurt yiyorum. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış karbonhidrat az tüket. Yarım muz yiyorum her gün. Her kahvaltıda 1 yumurta ve kaşar peyniri yiyorum. Üzümm gibi karpuz gibi kan şekerini hızlı yükselten meyvelerin bebeğe kilo yaptığını duymuştum ama ne kadar sağlıklı bilemiyorum 🤷🏻♂️onun dışında ceviz badem bir avuç kesin yemeye çalış. Bir de hareket et kan gitsin bebişe yatarken dehep soluna yat. Benim bildiklerim bu kadar.