Pembe_duslerr Cemreekny bende aynı duygudaydım ve başıma geldi canım😢 yarın tam 40haftayı folduruyoruz.Doktor salı. Gel rahme uyarı yapalım dedi dogumu başlatalım dedi bakalım 😢 üzülüyorum bende kendi sancımla gelse keske
Ozgeleo-07 Cemreekny hayırlısıyla yarın doğuma gıdıyorum 38+1 . Buraları özlicem sanırım allah herkesin kucağına sagsalım almayı nasıp etsin 🦋 bebeklermiziii
Dogalnaz Dogalnaz sadece bacak aramda batmam var ve sabahları yürümekte zorlanıyorum 3 gebelıgım hıc bır sekılde hıc bır belırtım yok nasıl olucak bilmiyorum😁
Cemreekny Dogalnaz biz bu gidişle ya ayakta birden doğum yapcaz yanda ameliyatla alacaklar aklıma başka türlüsü gelmiyor
Pembe_duslerr Cemreekny suyu herşeyi güzel kızımda 41.haftada gelmişti benim.benim cocukların gelesi gelmiyor diyorum doktora 😁 öyle söyledi ama muayene eder suyuma bakar iyi derse yine yaptırmam bende
Cemreekny Defne0 ben hurma ve yürüyüş yapıyorum ama hanımefendi gelmek istemiyor yani çok da özel birşey yapmanın anlamı yok ne zaman gelmek istese o zaman gelecek..