ecemsmom Kevse2015 ay bende gideceğim birazdan aynı hafta gündeyiz merak ediyorum bakalım ne olucak 🤭
Kevse2015 ecemsmom saglikli olsunlarda baska bisi istemem kilosuymus falaan korkuttu biraz ki 3 5 gun oynamasi normalmis ultrasonda
Mercimegim4 Arsima4 bugün bende kontrol den geldim. 27 haftalık oldum tam. 1100 gr dedi bana da niye geride oluyor ki senin ki normal bence🙄
Kevse2015 İcime kurt dusurdu ne biliyim sukur herseyi cok normal ilerliyo dedi bebege giden damarlardaki kan akisi cok iyi dedi sanirim benim beslenmemle alakali bisi pek yumurta falan yemiyorum protein aagirlikli beslen dedi 🤗
Mercimegim4 Kevse2015 bencede sen ye diye öyle demiş olabilir belki ne bili doktorları çözmek zor 🙄😁 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Canan2625 Kevse2015 Kevse2015 bebeğe giden kan akışını nasıl görüyorlar acaba Bnm doktorum göremiyor perinatolojimi bakıyordu size
Kevse2015 Mercimegim4 aminn insallah gecen ay mesela bas pozisyonundaydi doktor oo bak donmus dedi bu ay bi gittik popo asagida 🤗😀
Dugisim Kevse2015 26+5 te gititk 1050 gram dedi herşey çok iyi dedi doktor. Sizin ki bence az değil neden öyle dedi anlamadim. Kafanız karışmasın. Arada çok fark olmadığı sürece dert etmeyin kendinize.
Kevse2015 Dugisim Zaten su doktorlari cidden anlamak zor bugun ultrasona girdik yuzumuzu gostermedik gecen ay die bu ay yine detayliya girdik doktorumuz yokmus yine sonuç icin gidicez yarin