Busra2013 Byztrkravc canıö ben ogrendıgımde 6 haftalıktım ama karnım cıkmıstı aa ne cabuk fln dedım karnımı sevdım sonra anladımkı gaz snra erıdı gıttı😂😂suan 17+2 gobegım cok cok cok cok hafıf hamıle olfugumu anlamaz kımse😂
cahillesohbetikestim Byztrkravc öyle oluyor ya benim 10 haftalıkken bir fotoğrafım var sanırsın doğuracam hep öyle olacak sanmıştım ama sonrasında farkettim ki bazen küçük oluyor bazen büyük şimdi hiç inmiyor işte o zaman anladım gaz olduğunu 🤣
Bebegim000 20 haftada çıktı ilk gebeliğim doktoruma danıştığımda ancak bu haftalarda çıkar zaten demişti daha erken çıkanlar şişlik gaz oluyormuş ☺️
Merveikratanem Serayyurtsever bende kiloluyum canım benim karnım hemen çıkar zayıflarım hemen hamile kalınca iç karınla alakalı canım şuan 18+6 haftalığım 6 7 aylık karnım var sanki dün ebemde öyle diyor suyunmu çok karnın çok büyük duruyor diyor şimdi ikizlere hamileyim ama kızımda da kocamandı karnım
Byztrkravc Busra2013 ilk olunca insan bilemiyoki valla bende seviyorum karnımı bebek de fasulye kadarmış 😇
Busra2013 Byztrkravc haha synen sızınkı dahs cok ufak ınsallah sag saglım alırız kucagımıza minnakları❤️
Ccgdm Byztrkravc Benimde 13.haftada hafiften çıktı ben fark ediyorum pantolonlarım olmuyor zayıfım zaten çabuk belli olur diye düşünüyorum
Babybella Byztrkravc 4. Ayda biraz belli oluyordu ama 7. Aya kadar bol kıyafet giyince pek kimse anlamıyor. Asıl büyüme 7. Aydan sonra oluyor. Kocaman oluyor her türlü belli oluyor.