Papatya-Kokusu Byztrkravc ilkinde 33 haftamdaydım hiç yoktu cidden yoktu ama göbeğim hiç çıkmadı simdi 14 e giriyoruz birazcık cıktı ufacık ama mini minnak 😀
gldn065807 Byztrkravc sağlıkla gelsinde gerisi önemli degil benimde düşük riskim var o yüzden hep bir tedirginlik var
Papatya-Kokusu Byztrkravc aynen canım hatta biraz göbüşü olanlar sanki ben hamileyim bu ne diyordu doğuma girerken hazırlayan kadın ben doğuma giriyorum diyince şaşırmıstı 😀
gldn065807 Byztrkravc evet şimdi şimdiye kadar hep yattım şimdi sorucam artik normal hayatıma donebilirmiyim diye gerçi ben korkuyorum biraz zor donerimde
-Arya- Byztrkravc 26.haftadan sonra yavaş yavaş belli oldu. 30 haftalık olucaz hala çok büyük değil, bebek nerde diye soran oluyor 😂 2 aylıksanız şişkinlik falandır daha o 🥰
Byztrkravc gldn065807 Çalışmıyorsanız bence de tabi yatın dinlenin ağır iş yapmayın ama ben bide çalışıyorum nereye kadar rapor gidicek acaba 😔
gldn065807 Byztrkravc calismuyorum ama okula giden oğlum var onunda ihtiyaçları oluyo allahtan buyuk biraz yaşı 10 yaşında o bana yardımcı oluyo
Deletedmom_33 Byztrkravc Zayıf hamile kalmadım ama benim 12 de çıkmaya başladı kot vs giydiğimde şuan 19′uz maşallahı var oturunca vs 😅 sabah annem tosun mu gelecek acaba diyo hatta
cahillesohbetikestim Byztrkravc 10. Haftadan bu yana ufak ufak çıkmaya başlamıştı ama gazdı sabah uyanınca olmuyordu gün içerisinde şişiyordu 20. Haftaya girmemle birden büyüdü artık gaz değil farkındayım 🤣