Busra2013 adsmom kız senınle aramızda 1 gun var😂sen bebegın hareketlerını hıssedıyormusun bıdr kscıncı hamılelıgın
adsmom Busra2013 benim ilk hamileliğim bir de kiloluyum o yüzden hiç hissetmiyorum 😅😅 ilk hamilelikte zaten 20-21 gibi hissediliyormuş. Bakalım heyecanla bekliyorum 😅😅
Busekayra duygulu62 benim 2. Geçen sene ocakta doğum yaptım oğluma asıl geçen sene erkek senesiydi ya ondan bu sene kız olur diyorum inşallah 😂
Busra2013 adsmom ben zayıfım ama bende hıssetmıyorum stres korku son noktada nıe hıssetmıom dıe yırtınıom ınslh en yakın zamanda hıssederı❤️
Busra2013 Busranurtopal sızın kac haftada bır randevu verıyor benım 4 ıple cekıyorum 20. Haftayı suan 17+1
Busranurtopal Busra2013 normalde 4 haftada bir ama pazartesi hem tahlil sonuçlarıma bakacak hem cinsiyeti merak etti o yüzden 1 hafta sonraya çağırdı
Zehraspl duygulu62 aramizda 1 gun var canim bende 13+5 im bizede erkege benziyo pipisini gordum galiba dedi🤣2 hafta sonra 4 lu teste gidicez insallah net gorur bu sefer
Barlas_mom duygulu62 Bende 13+4 canım geçen hafta ikili test yaptırdım ama cinsiyet için birşey söylemedi bende merak ediyorum 🤗
gldn065807 duygulu62 kız gibi dedi canım tabi sağlıklı sıhhatli inşallah bakalım daha net soyleyene kadar bekliycem😅
ilknuuurr1 merveees benim de 14+6 bu gün kızım olacağını öğrendim ama alışveriş için erken olduğunu düşünüyorum en azından bir ay sonra🥰
Happybsrn duygulu62 ✋✋ ama cinsiyet öğrenemedik yüz üstü uyuyordu 😊😊 bulantılı haller, halsizlik devam, 2.trimesterde balayı gelir mi bilmiyorum inşallah gelir 😁😁😁
BesteKc duygulu62 ben de 13+ 4 üm mide bulantılarındna dolayı hiç kilo almadım. Benim de bacaklarımda hep bi ağrı var hep masaj yapıyorum şu trendyoldaki popüler masaj aletiyle. 😂😂