Nazmila1978 Busee45 e daha çok gençsiniz, benim de 24, benim 9 yaşında bir kızım 8 yaşında bir oğlum var Allah nasip ederse 3 cü çocuk istiyorum ama olmuyor doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım ama ne gelen var ne giden
Busee45 Nazmila1978 maşallah 2 tanen var kuzum ne güzel benim daha hiç gebeliğim yok. 2 senedir evliyim. 1.5 yılı aşkındır istiyoruz ama bilmiyorum nedendir olmuyo bi türlü. Sinirden stresten etrafın baskısından yoruldum yıldım artık. Evliliğimiz yıprancak. Çok zor Allahım sınamasın. İsteyen dileyen herkese nasio etsin çok zor
Busee45 Tgcbbrdmr aynen kuzum uzanıyorum ama bakalım Allah nasip ederse olur ya ne diyelim inş olmuştur tutumuştur ama benim umudum azalıyo sanki
Beyzoss45 Busee45 bende öyle canım 2 senedir evliyiz 1.5 yıldrı olmuyor tüp benek hariç aşılama hariç denedik olmuyor eşim tatile gidelim bi olur dedi kafamızı dağıtırız dedi gerçekten çok haklı 😥😥
Tgcbbrdmr Busee45 yoook azalmasın lütfen moral bozma senin umudun biterse benmde biter aynı yoldayız lütfen 🙏
Busee45 Beyzoss45 biz bi gittik geldik yok yavrum 1 haftadan sonra herkes herşey aynı hayat kaldığı yerden devam ediyo. Doğurmadan rahat yok bize