NKG rsm_0026 ben müdahalede bulunmuyorum bu yalancı sancıların zamanla rahim ağzını incelterek nişan gelmesini ve doğumun başlamasına katkısı olduğunu söylemişti doktorum.
rsm_0026 durukusunannesii dogurdum geldim kzlar 😝🤣😁 şaka gibi ya norml dogum oldu 38. Haftam dolmk üzereydi kzm miniş bi kız ufacık
Bebegimi_beklerken563421 rsm_0026 a aaaa haataneye gittiğinde kaç cm açıklığın varmış hadi gözün aydın olsun kuzum darısı başımıza inşaallah 🤲🏻😊
rsm_0026 Bebegimi_beklerken563421 ⅔ cm dedi dogumhaneye çık dedi orda serum fln baglndı nst bagladılr bi defadan sancılarm sıklaştı suni sancı verdiler bana bnce ama sordugumda kabl etmedler eminim verdklerne
Bebegimi_beklerken563421 rsm_0026 10 dk da bir 5 dj da bir sancı gelmesi nasıl oluyor,geliyor sancı azıcık duruyor sonra 5 dk sonra tekar mi geliyor ilk hamileliğim bilmediğim için soruyorum 🌹
rsm_0026 Bebegimi_beklerken563421 evet cnm bi agrı grior resmen bagırtıo seni snra bi kç sn sürüyo hç bişeyn klmıo bn glüodum hatta dalga geçiyordu annem bnmle snra tam 10 dk snra yne bagırıosn
durukusunannesii rsm_0026 öyle ya ben en son saçlarımı cekmistim bi kaç kere 😂 hadi hayırlı olsun gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 💓