ozlemak42 15 temmuzu cogu kisiden kötü duydum 1 kez muayene oldum oda detayliyi orasi yapiyor dedikleri icin detayliya gittim gitmez olaydim bi azarlama ultrason ekranina baktırmadi elime oyle bi ultrason kagidi verdi ki hic detayli gibi degil normal ultrasonda bile bebek daha belliydi yani deneyimlerim olarakta hamileligimde ilk 2 sefer özel anıtta sibel hanıma gittim hastası çok doktor çok iyi bilgilendiriyordu fakat ozele verecegim paraya cocuguma biseyler alırım düsüncesiyle devlet hastanesine gectim tesadufen buldugum randevuyla beyhekimde gulay genc e gidiyordum aşırı tatlı ilgili ozeli aratmiycak derecede bilgilendirme ve muayene sagliyordu cok memnundum ama taynı cıkıp gitti sonrasinda yine ayni hastanede rukiye ozcelik tepe var ona gidiyordum ayda 1 kez onunda bilgilendirmesi iyi ne azarlıyor ne hadi hadi yapıyor ne sorarsan cevaplıyor kafanda soru isareti birakmiyor ama onunda tek sorunu o hastanede dogum olmadigi icin mecbur sehir hastanesine geciyorum bu aydan sonra sehir hastanesindede 1 kez zeynep hafizaya muayene olmustum daha dogrusu yatirip bakmadi bile ayakta sorularini sordu gecistirdi gecti suana kadar en iyi yer bence beyhekimin doktorları sahsi fikrim ne 15 temmuz ne sehir hastanesi aslinda ikisinde daha ilgili olmalari gereken yerde 0 ilgilenme bilgilendirme ama dogum icin mecburi secim suanlık sehir hastanesi 🤷♀️