busra1997alpaslan2021 Giizems beyazlar ariel aloda güzel diolar omoda renkliler persil aldim ama bingoda guzel
ikiicocukkannesii Parsss On yıkamaya alıyorum iki göze de deterjanı koyuyorum on yıkama için çekecek olan hazne hemen akıyor diğer gözde 3 4 dakika sonra akıyor diğer haznesi on yıkama bittikten sonra akması gerekmiyor mu 😕
Parsss ikiicocukkannesii benımde bosh ben calıstırıp gıdıyorum makınanın basından bıdakıne dıkkat edıcem bakalım napıyo ama temız cıkıyo çamaşırlar ya
ikiicocukkannesii Parsss Benimkide temiz yıkıyor ama içim yinede rahat değil bakıp yazarsan çok sevinirim ya 🤭🤣
Parsss ikiicocukkannesii bu sabah baktım canım bekledım beyazları arrım ön yıkama suyunu aldı ön yıkama haznesınden ıkıncı suyuda yine ön yıkamadan aldı beş dk sonra falan sonra beklemedım bakmadım da 😅
momsturk Giizems beyazlar için persil toz. İçine oxi action calgon falan katıyorum. Siyahlar için rinso perwoll bi tane de indirimden yumoş extra aldım efsane kokuyor 🌺 yumuşatıcı yumoş mor renkli.
Bkt1262 Giizems beyazlar içim omo aktive fresh renkliler için alo yumuşatıcı mavi yumoş ekstra yada siyah bulut ekstra