Giizems İyi geceler hanımlar maksat sohbet kendi çamaşırlarınız için hangi deterjanı kullanıyorsunuz? 🌸
-Arya- Giizems Perwoll ve bingo sıvı deterjan renkliler için. Rinso beyazlar için. Yumuşatıcı olarak ise siyah bulut ve bingo kırmızı 🥰
Ozlem2206 Giizems tabiki renklilerde ariel sıvı deterjan beyazlarda ariel oxi extra siyahlar perwol 😊
Beyza00_ Giizems Ariel kullanıyorum Beyazlar şçinde toz deterjan ve beyaz sabunu rendeledim karıştırdım güzel oluyo
Eby Uzun süredir kendim için de bitkisel deterjan kullanıyorum. Ağır kimyasalları direk temas halinde olduğum giysi, bulaşık, kozmetikten uzak tutmaya çalışıyorum. Kullandığım marka homm bitkisel, memnunum 👍
Parsss Eby ben de dicektım nasıl o kadar para verıyolar başka bı marka falan sandım reklam fırladı hemen😂
ikiicocukkannesii Kızlar makinem Bosch bende sıvı deterjan kullanıyorum on yıkamaya koydugumda anında gidiyor diğer göze koyduğum da gidiyor ama yavaş bı şekilde akıyor bı parçası var takılı ama yine de yavaş yavaş akıyor napmam gerekir on yıkama bittikten sonra akması gerekmiyor mu
Nurss34 ikiicocukkannesii benim de bosch ve deterjanı eklediğimde hemen akıyor . Yumuşatıcıda hemen akıyor makine çalışmadan
Rosanna Giizems evet tek başına uzun kalmıyor ama nasılsa yumuşatıcı var.Deterjan iyi temizlesin yeter benim için
MerveNur- Giizems bingo kırmızı sıvı deterjan kullanıyorum yumuşatıcı bıraktım çok güzel kokuyor çoks sevdim şimdilik
ikiicocukkannesii Parsss On yıkamaya alıyorum iki göze de deterjanı koyuyorum on yıkama için çekecek olan hazne hemen akıyor diğer gözde 3 4 dakika sonra akıyor diğer haznesi on yıkama bittikten sonra akması gerekmiyor mu 😕
Eby Parsss valla bu konuyu önemsiyorum aldığım gysiden kısıyorum yeri geliyor ama kimyasalı azaltmaya niyet ettim. Yiyeceklerde de öyle mesela olabilidğince az paketlenmiş ürün tüketmeye çalışıyorum. Bir de diğer markalar reklam olmuyor da benim dediğim neden oluyor sanki gelin benden alın mı diyorum marka sorulmuş ben de marka ismini paylaştım 😂
-Arya- Nurss34 Benim makinemde de sıvı deterjan aparatı yok eskiden hep akıp gidiyordu. Artık makineyi çalıştırıyorum, deterjan eklemiyorum,ne zaman su almaya başlarsa deterjan kısmı o an koyuyorum ve hiç israf olmuyor