leylo29 ftmnr_drgt Senle herseyim nerdeyse ayni gunumuz dogum animiz canim ya allahim sok oldum valla🤭👍🤗
ftmnr_drgt leylo29 ya cok sevindim ne mutlu bizlere 🥰 sağlıkla kucağımiza alıp burada paylaştığımız günleri görelim 😊
Ece003 nur5519 Şubat sonu en son tarihimiz 9 Mart doğumlu olucak sezeryan olmaz veya erken gelmezse 😄
yas37 Eminemirza Benim de aynı 15+3 ☺️☺️ Erkek görünüyor denildi haftalardır ama daha tam da net değil
Balliko 12 hazıran son adet günüm :) acıle girmiştim doktor demesem olmaz baya açmış erkek dedi bende gördüm 🥰bi kızım 💜var hayırlısıyla birde oğlum olacak İnşAllah 💙 Ama yine de kımseye bişe demedik persembe net olucak hem özel hem devlete gidicez 😉
TubaDMR4 15 Mart gün verildi ama erkende olabilirmiş şu an 16+1 kız diye hissediyorum haftaya belli olcak inşallah 🤲🏻🥰
yerimseniben34 Benimde gecen hafta özelde baktı doktor bacakları açıktı bir çıkıntı var erkeğe benziyor dedi bu sabah tekrar kontrole gitim uyuyordu paşam kıçı dönük bacağı kapalı kesinleştiremedi doktor :( heyecandan sabahın korunde gidersem olacağı buydu :)))
Hifaefraimm Bryunetka mart sonşarı 14+5 olduk hayırlısı ile kozmı erkek mi belli oldumu acepp bnmki erkeğe benziyo dedi ama aliveriş yapma dedi belli değil çnkü on gne rabdevum var yine gidicem bakim artık ne dccek
Bryunetka Hifaefraimm Ben doktora özellikle sordum değişmez dimi cinsiyet diye baya güldü bana 🙈 Doğumda kucağına kız çocuk verirlerse bu benim değil diye itiraz et falan dedi 😂😂🤦🏻♀️ Gittiğim doktor cinsiyet konusunda yanılan bi doktor değil, baya araştırmıştım zaten.