Zhrebr goktugun_annesiii maşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🌸 bende çok merak ediyorum ama hep kapalı bacağı ve ters durduğu için göremiyorum dedi doktorumuz kız yüzdesi verdi ama sizin yazdıklarınızın hepsi bende de var şaşırdım inanın 😅
Bbuse12 Zhrebr ilk 16.haftada ogrendik bacakları kapalıydı zor açtı 21 de de ayrintilida da baktık yine bacaklarını acmiyordu zorladı bizi 😅
goktugun_annesiii Zhrebr amin canım cümlemizin inşallah 🥰🙏 göstermiyorsa kız olasılığı yüksek olabilir valla bizimki 16 haftalıkken gösterdi açıp bacaklarını hiç merak ettirmedi 🤣 ama her çocuk da hissettiğin yerler farklı oluyor diyorlar 🥰
Zhrebr Bbuse12 inşallah benimde kesinleşir dua edin lütfen gebelerin duası kabul olur çok merak ediyorum bende alışveriş yapmak istiyorum 😅🙏
Clkha Bbuse12 22 hafta Sık idrar kasık agrısı ve sertlesme var bende de . Kalça agrım da gebeliğin ilk ayından basladı ve geçmedi geçmiyor 😞
Elif0712 Bbuse12 bnde 24 haftaligim bebegim alt tarafa vuruyor altima kaçırıyor gbi oluyorum cok guclu vuruyor
_ipekkkkk Bbuse12 21+5 Çok bir sıkıntım yok elhamdülillah 🤲 Sadece çok oturunca belim ve kalcam ağrıyor Bide karnımın yan tarafları acıyor geriliyor ten herhalde okadar 🤷♀️