tugbao -ir3m doktorumun da onerisiyle 12 canim. bio oil onerdi. 32 oldum gobegim baya buyuk henuz catlamadim ama onumuzde daha 7 hafta var tabi 😂
baliminannesi06 -ir3m ben gebe kalmadan önce de kullanıyordum şuan 3 ay olcak başından beri kullanıyorum
Asyaveannesi36 -ir3m ben 4.aydan itibaren başladım şuan 6aydayız ama yağların yanı sıra bol su da tüketilmesi gerekiyor ve birazda genetik bu çatlama durumu
-ir3m Fasulyeninannesi1 ben şuan 7 haftalığım benim de göğüslerim şişmeye başladı kullanmaya başlamak şuan en iyisi o zaman
-ir3m Asyaveannesi36 evet su da çok önemliymiş bizim genetikte yok bildiğim ama önlemde fayda var tabi
Panda3101 -ir3m ben en başından beri kullananan bir insan olarak söylüyorum her yerim çatladı.Catlayacagi varsa çatlıyor maalesef
cukulataannesi Hangi renk yağı kullanıyorsunuz kızlar. Ben de alacağım. Bi turuncu bi sarı var. Karar veremedim.
-ir3m cukulataannesi ben turuncu aldım genelde herkeste turuncu görüyordum ben bu gün gratisden aldım denemek için 25 ml 17 TL’ye düşmüş trendyolda 30 TL ve kargo üctiyle 40 olacaktı
-ir3m bet-123 umarım etkilenmezsiniz başka bir marka daha varmış önerilen ama o bana daha pahalı geldi
Spring02 -ir3m 18. Haftamda bıo oıle başladım cok güzel 👍 memnunum emilimi yumuşatması vs … kesinlikle bu tür ürünleri trednyoldan almayın eczane veya gratis gibi yerlerden alın sahte ürün aşırı fazla
-ir3m Spring02 bunu söylemeniz iyi oldu büyüğünü trendyoldan alırım diye düşünüyordum günde kaç kere kullanıyorsunuz ürünü
B8use -ir3m 7 +4 de kalp atışı duyduk hemen sipariş ettim gelir gelmez kullanmaya başladım ilk gebelikte aynı şekilde öğrenir öğrenmez başladım çok şükür sıfır çatlak göğüs kalça karın bölgesine komple süreceksiniz