Tunammm Kızlar bi bakın benim cnm kayınvalidem olayı biraz yanlış anlamış meryem ana otunu suya koyup okumuş 🥴 sancım başladığında yapacaktı şimdi o suyu otu ne yapacak bilgisi olan lütfen yazsın 🙈😂
Elsu26 Tunammm otu sudan çıkarınca eski haline dönmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla ama sonra aynı otu tekrar suya koyunca işe yarar mı bilmiyorum bu de duayı sancınız başladığında senin okuman gerekiyor diye biliyorum
Mom54544 Tunammm Çıkarsın kız kuruyunca kapanır ben de asilamalarda koyup çıkartmıştım beklemesin daha fazla söyle hemen 😂gidemezsin doğuma ben dogurcam önce 😂😂
B8use Tunammm canım ona bende inanmıyordum fakat ikinci bebegime doğum koçu tuttum aynı zamanda ebe yağ ve Meryem Ana otu yanında olacak kullanacağım dedi yani masaj vs yapacak doğumda otla ne yapacak bilmiyorum ama aldıracak yani
Berrasirin Tunammm otu cikarin ot kapanir tekrar tekrar kulanilir …suyuda besmele cekerek ciceklere dok canim
Tunammm Elsu26 3 tane almış zaten hani doğum başladığında yenisini koyarda ben günah mı atmak dökmek onda şüphe ettim içememde aramızda 3 saatlik yol var 🥺
Tunammm Mom54544 Hahahaha valla senden önce doğurursam bu tamamen kaynanamın suçu 😂 kuzum o suyu ne yapalım peki döksün mü? Günah filan değil dimi?
Mom54544 Tunammm Duaları etmediyse döksün bence ettiyse de lavabo falan yerine çiçeklere döksün bence sonuçta dualı su imana gelirler 🤭 giderler bağlantılı hep Allah muhafaza
Tunammm Mom54544 Deli 🥴🤣 etmiş dua söylüyeyim hemen valla senin gönderide de yazdım belden ıhtan ıhtan vuruyor 🤣😂
Mom54544 Tunammm Yani en mantıklısı o bence akın Dursun yerinde daha 37 sin rütbe olarak ben varım sırada 😂
Tunammm B8use Ben inanıyorum ama 37.6 yız şuan yapması doğru olmadı sancım başladığında yapsaydı iyiydi🙈 ne yapacak acaba çok merak ettim doğum kocunun oda mı suya koyacakmış
Tunammm Mom54544 Senin kuzudan önce gelmeyecek tembihledim 🤣 hem sen önce doğur ki hastane şartları filan nasıl ben senin tüyonla gitcem 🤭
Tunammm rsm_0026 Valla otla alakası varmı bilmiyorum ama biraz belimde ve kasıklarımda var yalancıda olabilir :)