Sevgikaya1525 Brsngl cnm benimde saatler sonra belirdi 🥰şükür rabbime 9 gündür ewladım kollarımda bence var sizde de resimlerden belli inşllahta olur bence kan ver
Brsngl Sevgikaya1525 O kadar mutluyum ki çok sevinçliyim açıkçası bir kere daha böyle olmuştu ama hemen ertesi gün adet oldum umarım bu sefer öyle olmaz iki teste de sonradan çıktı benim ama daha önceki testimde hiç yoktu eğer sonradan çıksaydı onda da çıkardı diye kendimi avutuyorum
Brsngl Aslicrn ay Allahım inşallah ya Bir kere daha böyle olmuştu adet olmuştum çok üzülmüştüm inşallah bu sefer kesindir
Aysezey Brsngl ayyy var gibi. Benmde adetme 2 gün kala böyle çıkmştı. 27 haftalığm smdi. Buraya yaz öğrenınce olrmu merak ettm smdi 🤭😍
Sevgikaya1525 Bfduam ewet kuzum koruma çizgsi farklı olur bende olmuştu bi ara biliyorum ama snein gebelik🙏🥰
Laleozkan_09 Brsngl emin olmak için acilde kan testi yaptır en azından garanti olur. Bende de hep silik çıktı en son dayanamadım acile gittim test yaptırdım 2 haftalık gebesin dedi. Şimdi 24 olduk😇😇😇
Brsngl Laleozkan_09 açıkçası kendimi tam çizgi görmeden o psikolojiye sokamıyorum o nedenle başkasından hamile değilsin diye duymak üzer o nedenle tekrar test yapacağım
La_Liberte Brsngl ikisinde de görüyorum çok yeni ama var bence 😊 sağlıklı bir gebeliğiniz olur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 😊
Bfduam Sevgikaya1525 kuzum post sahibi ben degilim:) ben henüz beklemedeyim, inş Allah söylemiştir 🤲🤗
Mariamu Brsngl Benimde çok silikti adetinden iki gün sonra yada bu yaptığından 3-4 gün sonra tekrarla çizgi koyulaşıyo bende de bel ağrısı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hepsi oldu böyle geç döllenme olunca silik çıkabiliyo test.
Brsngl Mariamu evet ablamda geç döllenme olmuş olabilir dedi bu şekilde sonradan belirginleşen çizgi çoğu kişinin başına gelmiş bu da bana umut oldu ❤️