Brsngl Herkese merhaba iki gün üstüste regli olmadan önce test yaptım ama silik çizgi sonradan çıktı bugün normalde regli günüm ama regli olmadım başına gelen var mı acaba umarım hamileyimdir 🥺
Mariamu Brsngl Benimde öyle oldu canım 5+4 günlük olduk bugün 🥰 Rabbim sanada nasip etsin inşallah ❤️
GamzeKrmn Brsngl bende de silik çizgi çıkmıştı gidip ertesi gün kan verdim şuan 32.haftadayız 🙈 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻
Momtheangel Brsngl Google hızlı resim yap sayfaya gir resmi yükle yönlendiriyo seni zaten dene belki olur
Brsngl 
Meliikeozdmr Fatmakara97 Ben adetim 3 gün kala yapmıştım öyle çıkmıştı. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Yarın tekrar test denemeyi düşünüyorum olmazsa bakalım
Mariamu Brsngl Benimde çok silikti adetinden iki gün sonra yada bu yaptığından 3-4 gün sonra tekrarla çizgi koyulaşıyo bende de bel ağrısı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hepsi oldu böyle geç döllenme olunca silik çıkabiliyo test.
Brsngl GamzeKrmn belki zaman uzun ama acaba ilk günlerdeki hislerini yani gerginlik öfke duygusallık bel ağrısı adet olacakmış gibi ağrıların genitale baskı ağrıların oluyor mu
La_Liberte Brsngl ikisinde de görüyorum çok yeni ama var bence 😊 sağlıklı bir gebeliğiniz olur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 😊
Momtheangel Brsngl canım erken gebelik testinde de var gibi duruyor bir kaç gün bekle ve tekrar test yap yada kan ver 🥰
GamzeKrmn Brsngl evet regli ağrısı gibi ağrım oluyordu hatta regli olucam diye ısrarla bekledim olmayınca test yaptım silik çıktı senin gibi riske atmamak adına hemen ertesi gün gidip kan testi yaptırdım 2 haftalık hamileydim yaptırdığımda