Seydasya HappyMom gayet istahliyim, yiyemedigim bir şey olmadı şu ana kadar. İlk aylar kusma vs de yaşamadım. 10 yıldır düzenli spor yapıyorum hamilelikte de 2 ay ara verip spora doktorumun izniyle devam ettim. Bu kadar yememe(ve her türlü besinden dengeli yiyorum) rağmen bebeğimin kilosu birkaç gün geride. Spor yapmamin olumsuz bir etkisi olabilir mi acaba
Seymatolaman27 Seydasya hayır kesinlikle bebeğe zararlı bir etkisi yok spordan ve gebelikten dolayı kalori arttırabilirsiniz
Mermaid-AA Merhaba, demin bir cevabınızda ödem oluşmaması için tuz ve aşırı su tüketimine dikkat etmelisiniz yazmışsınız. Fazla su tüketimi ödeme sebep olur mu? Günde 5 litreye yakın içiyorum suyu. Şimdiden teşekkürler.
Seda-15 Seymatolaman27 çok teşekkür ederim ilginiz için :) Dondurulmuş balık hiç bi tüketmemek gerekiyor onu çok merak ediyorum..
Bushamm HappyMom 18 haftalık hamileyim hangi besinleri tüketmeliyim beslenmeme çok dikkat edemiyorum hergün yumurta yemelimiyiz? Hergün tüketmemiz gereken yiyecekler nelerdir ? Teşekkür ederim hocam
NaimeYilmaz Canımız annelerimize katılımından dolayı teşekkür ederiz💜 Soru cevap buluşmalarını daha sık yapacağız bundan sonra, takipte kalın🥰 Emeğinize sağlık Şeyma Hanım💜