sedefyarsii1 alilay-3444 hayırrrr eşimle ekim ayında sevgili olduk ekimde nişanlandık ekimde evlendik herşey ekimde olunca o da ekimde gelsin tam olsun istiyorum😂😂
Esmaaaa_ Ftmsgr daha hiç bişey almadım dün internetten üç parça sipariş verdim🤭🙈 az borcumuz vardı bitirelim zümra alırız dedik çok şükür bitti alırız bundan sonra
Seymagedik Kubbbraa aynısı bende de var şafak 8 gelen giden yok top gibi duruyr bı yerde bazen normalmiş ama
H_myra1 Ftmsgr aramızda bir gün var benimde 74 uygulamaya göre usg de en son 5 gün öndeydi şu an ne durumda bilmiyorum 😅
Elanur71 Gamzegamze49 valla ne nisan geldi ne bisey 🥺🥺 hergun yarın dogar diye yatiyorum ne gelen var ne giden 😁 kasıklarımda bıcak saplanması gibi oluyor arada baska bir belirti de yok 😁
Elanur71 Ftmsgr yok valla hahahahaha😁😁 gelen giden yok sancı nisan hicbisey yok 😁 bugunden kestim umudu
Elanur71 yagmurdzgn54 j Siir_Hayal valla ne nisan geldi ne bisey arada kasıklarda bicak saplanması gibi oluyor ama cok ayakta olursam bugunden umidi kestim 😁
Elfilayda Ftmsgr aynıymış 🤭 yorucu geçiyo valla bi yandan iş bi yandan ev zorluyor artık , senin nasıl gidiyor