Mercimekmomlna Nurrr- 15000 olmadan görünmüyor canım bilgin olsun ben 850 idi görünmedi sonda herkes böle söyledi yatın gidicem inşAllah sağlıkla görürüz
Cglnrskmk 1122334455 benim de 8 Ağustos son adet tarihim 7+3 haftalığım. 5.haftada kese göründü önceki günde kalp atışını duyduk. Stres yapma geç döllenme olabilir. Beta artmış cunku. İnşallah bir sorun çıkmadan bebeğine kavuşursun canım
1122334455 Cglnrskmk amin canım sağol sende sağlıkla kucağına al inşallah 🤲 ama kalp atışları duyulana kadar anne ister istemez korkuyor gerçi duyduktan sonra doğuma kadar ayrı bir heyecan ve serüven 🤷🤣
As-11 Merhaba kızlar.. bende 5+3 keseyi gördük çok şükür haftaya gidicem kalp atısını duymak için inşallah bu süreçte hep iletişim halinde olalım bu arada hatayda yaşıyorum ben♥️🙏🏽
Yegyjbffdeh Happy-family kanamam var diye gittim 3 bucuk saat bekletti sagliksiz gebelikse dusuk olur dedi bebegin daha kalp atimi yok falan yapdi 5 haftalik daha beni oyle gonderdi eve dusuk yapabilirsin diye
Happy-family Yegyjbffdeh kanaman cokmuydu canım hala devam ediyomu? Çok saçma böyle seni telaslandirmasi kalp atışı için zaten erken sen içini ferah tut
Yegyjbffdeh Happy-family aynen oyle oglumda 7 haftalikken duyulmustu en azindan ilac falan verseydi cok ilgisiz bu devletler
Happy-family minikayak2-6 Bel kasık ağrın varmiydi canim -035- Bende önümüzde ki hafta gidicem kalp atışı için hepimize duymak nasip olsun o sesleri ins 🥳🥰
-035- Bizde 5+3 haftalık olduk hafif mide bulantılarım başladı keseyi gördük şükür iki hafta sonra kalp atışı için gideceğiz bakalım bizleri neler bekliyo
Happy-family Bel kasık ağrısı olan varmi 4 haftalıktan beri devam ediyor şuan 6haftalik olduk korkmaya başladım
Belirlenmedi Happy-family merhaba cnm en son adet tarihim 9 eylül 7 ekimde kan verdim 39.1 çıktı dün ise yani adetimin 2 gün gecikmesiyle kan verdim 236.3 çıktı doktor düşün buldu sonucu dış gebelik veya sağlıksız gebelik olabilir dedi ve moralim sıfır benimde bel ağrım vardı
-035- bende kasık ağrısı yok canım belde yok denecek kadar az bi ağrı oldu bi iki defa o kadar Happy-family
M_kemal 1122334455 stres olmamaya çalışın. Stres bebeğimizin en büyük düşmanı. İyi düşünün iyi olsun olur mu 😘
1122334455 M_kemal inşallah bu güzel yorumlarınız için teşekkürler dikkate Alicam inşallah bir sıkıntı olmayacak 🤲