Happy-family Selam güzel anneler 9 aylık serüvende birbirimize eşlik edelim 😊 biz 5+4 olduk kesemizi Bebegimizi gördük. Siz ne durumdasiniz belirtiler/şikayetler ne alemde? Bende gece uykusuzluk, halsizlik, baş dönmeleri, göğüs hassasiyeti mevcut şuan 🥰
1122334455 Happy-family Merhabalar maşallah keseyi görmenize sevindim sanırım bende 4 5 haftalık hamileyim doktor geç döllenme olduğunu söyledi kesemi görmedi suanlik rahimde görünen bir şey yok dedi ya daha düşmemiş ya da küçük goremiyorum dedim ilk beta 207 sıkıntı gördü sanırım tekrar istedi 4 gün sonra 1500 kusur olmuş fakat yinede göremedi haftaya tekrar gidicem göğüs hassasiyeti bende de var kasık ağrım ve bel ağrım var ama suanlik daha keseyi görmüş değilim maalesef son adet tarihim 8 Ağustos muhtemel geç döllenme dedi çünkü bende adet düzensizliği var yani hesaplayamiyirum dedim tamam artış varsa korkmayın lütfen haftaya ak mı kara mi belli olur dedi herkes sağlıkla kucağına alır inşallah rabbim nasip etsin 🤲
Mariamu Happy-family Benimde 5+4 oldu bugün geç döllenme dedi bana da keseyi gördük 3 hafta sonra da gel kalp atışını dinleteyim dedi ☺️
Susamveannesi1 Happy-family ben şu an 4+6 haftalığım yarın 5.haftamız olcak inşAllah son adet tarihim 26 Ağustos umarım geç döllenme olmamıştır bi an önce keseyi görürüm🥰🥰
Happy-family 1122334455 kalbini ferah tut canım belki cihazları eski olduğu için görememiş olabilir. Adet duzensizligin varmış geç döllenme olmuştur yada. Sayıların ve artışın gayet güzel hiç bozma moralini bol bol dinlen kendine dikkat et keyfini çıkar ♥️
Cglnrskmk 1122334455 benim de 8 Ağustos son adet tarihim 7+3 haftalığım. 5.haftada kese göründü önceki günde kalp atışını duyduk. Stres yapma geç döllenme olabilir. Beta artmış cunku. İnşallah bir sorun çıkmadan bebeğine kavuşursun canım
Happy-family Mariamu Masallah 🧿 Allah tamamına erdirsin inşallah canım beklemek çok zor valla geçmiyor günler yata yata
Papatyamm123 Mariamu benimkide gec döllenme ilk betam 11.93 tu 2.betam 23.76.3 betam 34.03 duzenlimi artmış acaba ya başına böyle gelip keseyi giren varmi ben kimyasal olucak diye korkuyorum reglim 1 hafta gecikti daha
1122334455 Serpiiilllo muhtemelen bende 7 haftalık bekliyorum ama büyük ihtimal çünkü geç döllenme olabilir dedi Dr o yüzden 5 haftalık felan herhalde diyor çünkü göremedi kötü birşey olmasından çok korkuyorum bir önceki gebeligimde kürtaj oldum kalbi durdugu için maalesef şuan ister istemez içimde bir korku var acaba mi diye
M_kemal 1122334455 stres olmamaya çalışın. Stres bebeğimizin en büyük düşmanı. İyi düşünün iyi olsun olur mu 😘
Nurrr- Susamveannesi1 aynıyız 😊 cuma günü keseyi görmek için çağırdı doktorum son adet tarihim 28 ağustos inşallah görürüm inşallah sizde görürsünüz beklemek çok stresli
Hzn53 Susamveannesi1 benim de son adet tarihim 26 ağustos geçen hafta bugün doktora gittim keseyi göremedik daha küçük dedi doktor bu hafta tekrar gideceğim
Merveecelikk Ben 5 haftalık hamileyim. Dün keseyi gördük ama doktor kese köşeye yerleşmiş bu gibi durumlar kanamaya sebep olabilir dedi. Dikkat etmen lazım dedi. Biraz korktum açıkçası. Bunu yaşayan var mı acaba
Nurrr- Susamveannesi1 sürekli kan verdim 22 sinde 12 çıktı 26 sında 97 28 inde 240 bakalım yarın görürüm inşallah siz ne zaman gidiceksiniz hastaneye
Susamveannesi1 Nurrr- ben şehir dışındayım ondan dolayı maalesef tek başıma gidemiyorum tanıdığım biri de yok en geç muhtemelen haftaya ama o zamana kadar da nası bekleyeceğim😁
Mercimekmomlna Nurrr- 15000 olmadan görünmüyor canım bilgin olsun ben 850 idi görünmedi sonda herkes böle söyledi yatın gidicem inşAllah sağlıkla görürüz
Yegyjbffdeh Happy-family kanamam var diye gittim 3 bucuk saat bekletti sagliksiz gebelikse dusuk olur dedi bebegin daha kalp atimi yok falan yapdi 5 haftalik daha beni oyle gonderdi eve dusuk yapabilirsin diye