Crn_32 gulsumm1 elmaları küp küp dograyıp yogurt katıyorum icine azıcık da pekmez ekliyorum öyle yiyorum halsizligime az da olsa iyi geliyor hem yogurt bu aralar sade yiyemedigim icin böyle yiyorum ama herzaman pekmez katmam arada bi katarım cünkü aşırı tatlı olsun istemem şeker çıkmasın diye
Gghgfdd gulsumm1 benfr hıc yıyemıyorum koy yapımı yerdım ama malesef yurt dısında ssdece marketekılee var onları yıyemıom meyvelı yogurt yemeye calısıyorum
Parsss Neslikra06 pekmez tavsıye edılmıyo canım bende çok sevıyorum ama bırbırlerını nötürledıklerı için faydası olmıyomus
BirPatiSever gulsumm1 pekmezde demir ve yoğurtda kalsiyum var. Demir ve kalsiyum birlikte yenildiğinde hiç bir fayda sağlamadan vücuttan atılır. Yanlış bilgi vermişler size
Mrv1007 gulsumm1 önceden deli gibi yediğim yoğurdu ilk üçay asla yiyemedim, görünce bile kustum. Simdi kendi kendine geçti iğrenmem, yemeye tekrar basladım. Ama yerken mutlaka yemeğin yanında yiyorum, tek yediğimde aşırı midemi yaktı kusturdu geçen gün
Mrv1007 gulsumm1 ben yulafı cok seviyorım içine iki kaşık yulaf, yarım muz, bir kaç fındıl ceviz falan atıp yiyorum ama gören herkesin midesini bulandırıyor o yulaflı karmaşık görüntü🤣 ben seviyorum ama öyle yiyorum