gulsumm1 Hamileliğimden bu yana yoğurt yiyemiyorum siz yoğurdu nelerle yersiniz var mı tavsiyeleriniz kızlar ben böyle yiyorum diyen. 🤗
Cansudkmts gulsumm1 bende yoğurdu sağda yiyemem ama makarna yapıyorum az yoğurtlu içine bezelye havuç koyuyorum öyle yiyorum hatta bazen tavuk göğüsünü haşlayıp didikleyip yoğurdun içine koyuyorum öyle yiyorum 😊 sanada fikir olur
Yagmur00 gulsumm1 bem sut we sut urunleri yemiyorum canım onum yerinde Baska seyler den vitamin alıyorum
Yektaa Ben normalde de sevmem yoğurdu hamilelik te ayran yaptım bol bol ictim.yogirt çorbası yaptım ictim. Bazen içine kuru yemiş kayisi kurusu üzerne de bir kaşık bal döktüm yedim
Parsss Neslikra06 pekmez tavsıye edılmıyo canım bende çok sevıyorum ama bırbırlerını nötürledıklerı için faydası olmıyomus
hamileyimkiben gulsumm1 meyve doğrayıp yiyebilirsiniz yada yoğurtlu sarımsaklı salatalar iştah açıcı oluyor onlardan deneyin derim
begonvilko Yemeklerin yanında yesene canım, ben de sade yiyemem ama her yemeğin yanında yerim. Bir de eşim bazen yoğurdun üstüne reçellerin suyundan koyup yer 😂 onu da deneyebilirsin.
Seymaben gulsumm1 bende normalde asla bukadar yoğurt yiyemezdim kova kova yoğurt yiyorum şuan 🤔sade olarak yiyemiyorsan belki cacık vs falan olarak yiyebilirsin yada makarnada meyveli yoğurt yapabilirsin 🤗