Tunammm Mom54544 Kötü canım ya sezeryan oldu 🥺🥺🥺 canımın acısından daha kızıma doyamadım yanımda çok şükür ama buda çingen 🥴
Mom54544 Tunammm Ayyy kıyamam ya kuzum inşallah çabuk duzelirsin Nescafe iç gaz icin hep öyle demekki 😂 gidecez biz taburcu olduk çok şükür benim doktordan Cocuk doktorunu bekliyoruz 200 Gr falan vermiş 2 gün de
Mom54544 Tunammm Normal di de dikiş çoktu ya ondan beklettiler sanırım nsabah çocuk Dr u sarılık var dedi mavi ışığa alındık bugünde buraliyiz 🤦 emmeye çalışıyo ememiyo tutuyo ama sütü ağzına istiyo hanfendi zahmetsiz heralde
Tunammm Mom54544 Benim ki çok güzel tutuyor ama sütüm çok az 😞 ne yedin cnm çoğaltmak için bişey yaptın mı
Mom54544 Tunammm çıkış verdi ama takip et dedi kan uyuşmazlığı çıktı içimdeki hain resmen kızım 😂 pazartesi tekrar gel dedi aramızdaki uyuşukluk için geleceğiz sabah saatlerinde
Mom54544 Tunammm Halen emmiyo cadı beni ya ciyak ciyak susmuyo göğsümü verdiğimde mamaya dönünce maşallah cokur cokur goturuyo 😩 habire masaj yapıyorum gene aynı gene aynı napicami şaşırdım İyice
Tunammm Mom54544 🙃🙃🙃 çok zorluyacak seni 😁 bol bol duş al cnm kompostu iç soğan ye sütün çok olursa emer azsa mama kolayına geliyordur😊