Tunammm Sagol canım Allah razı olsun Valla 2 günlük o sancida 6 cm olmuş bacim açılma hemen acilden yatış dediler bebiş cazgır aklımda olsun 2 3 gün falan su gelirmiş ağzından aynı gaz sancısı gibi sancı cekiyo şu an yavrum annem habire masaj yapiyo o yaptıkça köpük salya falan cikiyo 3 saat uyudu 2 saattir ayakta cadaloz aynen valla iyi denk geldi bı görünce sevindim onu birazcık zorladım doğumda ama sende öyle olacaksın diye bişey yok rahatla hemşireler falan çok iyiydi sadece biraz erkek fazlalığı vardı 🤭 erkek Dr dogurttu Fatma hoca 2 3 kere muayene etti vajinal doğum anında oda hemen ameliyathaneye döndü zaten başka bı yere gitmedim saat kaçta girdim hatırlamıyorum hastaneye kavta çıktım odaya hatirlamiyorum ama hemşireler yarım saate dogurursun demişti sancılar cogalmaya baslayinca heralde öyle oldu belli bı süre sonra hepsini dinlemeye çalış sözlerini belli bı süre sancı çektikten sonra dus al dedi Fatma hoca girdim duş aldım 15 dkka falan çıktım yürüdüm sancılar artınca dedim ıkınma geliyo yattim o arada ikin ikinma diye söylüyorlar kontrol ediyorlar gelen giden parmaklıyo deli oldum o sancı arasinda 😂 çektiğim hepsini unuttum 2 saatlik uykuyla onu izliyorum 🤭 göğüs tutamadi daha cadı pek bı onla cebellesiyorum 2 kişilik odada yım Allah’tan cam kenarinda yiz 😂 ha bu arada normal olmasına rağmen annem yanımda sanci da da yanımdaydı
hep sonradann da aradılar benim telefon onla gitmiş hemen geldiler eşimle eşim çabuk çıktı güvenlik çıkardı ama yine de ısrar et sen çabuk arasınlar ben bı çok kez dedim arayın aradınız mi diye uykusuzlugumun verdiği kadar yazdım rahat ol kuzu sende sen antrenman lisin bide