sarebebeginannesi Sedaaaa2 vallah bana kalsa belki de 4-5 tane yerim haslanmis yumurta cok seviyorum 😂 ama fazlasi zarar malesef günlük 2 tane mutlaka tüketirim. Sevdigin tatlarla farkli omletler yapabilirsin. Mesela zeytinli peynirli domatesli salcali taze soganli falan filan .. internetten bak farkli yumurta tarifleri diye illaki ilgini cekenler olur ☺️
Aysegul9371 Sedaaaa2 bende yağda flan yiyemiyorm ama haşlama her gün düzenli yemeye çalışıyorum.her gün olmasa bile haftada 4 kere yiyorum
Deletedmom72727 esmerrmm her türlü mide yanmam oluyor hiç baharatlı kızartma fln yemesemde 😂 en azından yumurtayı lezzetli yemiş oluyorum
Alka Sedaaaa2 zorla yiyorum canım günde 2 tane. Bölüyorum 4 e. Tuz karabiber pul biber nane kekik ve saf zeytinyağı döküyorum üzerine. Daha iyi oluyor. Sade hiç yiyemiyorum. Bebiş için değer zorla felan
hamileyimkiben Sedaaaa2 illa haşlama yemek zorunda değilsiniz ki bi pankek yapıp içine süt yumurta koyunca bile yumurta yemiş oluyoruz 😁
Miraycaner Sedaaaa2 Canım haşlamayı limonlayıp az baharatlayıp yiyebilirsin. Ben faydalı olduğu için her kahvaltıda yedim şimdi 37+3 oldum kusucam artık tavada kırıp yiyorum😂
Yenianneadayi2208 Sedaaaa2 Ben peynir eşliğinde her gün haşlanmış 1 tane yiyorum.Üzerüne kekik pulbiber zeytinyağı ekliyorum çok azda tuz…mecbur evlatlarımız için…
hamileyimkiben Sedaaaa2 şifa olsun inşalalh , ihmal etmeyin kendinize pankek , krep yapın tam buğday unuyla yaparsanız hele tadından yenmez ☺️ bir şekilde yumurta süt yoğurt bunları almamız lazım
Hikari Sedaaaa2 omlet yapın Menemen yapın mesela peynirli omlet veya mantarlı omlet gibi çeşitlendirebilirsiniz ya da yumurtalı tost yapabilirsiniz aynı şekilde yumurtalı ekmek de olur ben de yumurtayı çok seviyorum ama haşlama yemesi pek iyi olmuyor cidden
BirPatiSever Sedaaaa2 az bişey zeytinyağına yumurtayı kırın üzerine de parça parça peynir atın güzel oluyor. Haşlamadan sıkılınca böyle yapıyorum. Bu şekilde de sağlıklı 👍🏻