Asdfjsjdkks Bebegim000 aynen ama hiç belli olmuyordu aldığım yanaklanmıştım falan çok tatlı olmuştum keşke vermeseydim o kiloları diyorum boyum 180 çünkü
Kelebek79 Bebegim000 ben bir anda almadım 21 haftalığa kadar 3 kilo aldım yani hemen hemen 3 ayda 3 kilo almışım gibi
Mermaid-AA Bebegim000 Bunu ben de çok merak ediyorum birden bire bende de artış oldu üstelik dikkat ettiğim halde🥺
Bebegim000 Mermaid-AA 2. Trimester için 6 kiloya kadar normal diyorlar ama inşallah doğumdan sonra verebiliriz
Selcann Bebegim000 1 kilo aldım sukur bu zamana kadar çok dikkat ediyorum sürekli hareket halindeyim zaten onunda etkisi var tabi doktorumda cok iyi dedi az kilo almamı istiyor. İlkdende kalan biraz kilom olduğu için ☺
Bebegim000 Selcann benim doktorumda iyi diyordu almamam ama aldım bakalım bir aya kaç kilo alırım Allah bilir 😄😂
Selcann Bebegim000 ben ilk hamileligimde 30 kilo ya yakın kilo aldım çok abartıyordum gece bile yemek yiyordum 😂 cok sukur bu sefer öyle değilim kendime eziyet çünkü 😂 bu sefer en az kiloyla bitirmek istiyorum insallah
ege_ayaz_mom Bebegim000 28+1 olduk en son bir buçuk ay önce gitmiştim hastaneye yani 22 haftalıkken 3 kilo almıştım şimdi 2 hafta sonra gidicem bakalım kilo almam artmismi aynimiyim bakicaz🥰
Bebegim000 ege_ayaz_mom benim gibi ilerlemiş kilonuz acaba ne kadar daha aldınız ben bi anda 3 kilo almışım şok oldum bi kaç hafta gibi sürede bu zamana kadar hiç almamıştım
AsminMoms Bebegim000 3 kilo aldım canım yaaa 🙄🙄 çok mu aldım sürekli baskı yapılıyor yemek ye çocuk kilo alsın ..offf 🥺🥺
Bebegim000 AsminMoms evet bende aynı aldım bir hafta içinde ne oldugunu şaşırdım resmen aşırıda yemem ama
Serpilikra Ben 20+3 haftaligim 69 kiloyla hamile kaldım 1 kilo aldım henüz şükür 😊 umarım böyle gider dicem ama bu haftalardan sonra alınıyor zaten