Deletedmom72727 Ben öncesinde tüp bebek tedavilerinden kilo almıştım zaten. Hamileliğimi öğrendiğimden beri 1 1,5 kilo fln aldım sadece ama elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. 23+1 deyim şu an
Bebegim000 Deletedmom72727 ne güzel beslenmenize dikkat ediyorsunuz ben hiç edemedim yani genelde kahvaltımı güzel yaparım geç yapıyorum öğlen bişey yemem akşamda normal ne varsa bazen çorba bile yetiyor
GamzeBaz Deletedmom72727 aynı canım haftalarımız bnde 1.5 kılo aldım ekmek ve tuz şekeri kestim onun etkisi büyük 🥰
Deletedmom72727 Bebegim000 hayatımın en sağlıklı dönemini yaşıyorum 😂 valla çok kolay olmuyor ama içim rahat etmiyor başka türlüde. Sayılı gün çabuk geçer diyorum doğunca Allah’ın izniyle şimdiden liste yaptım hepsini hastaneye istiyorum diye 😂😂
Anneadayii22 Bebegim000 62.8 le hamile kaldim suan 21+4 haftalığız 60 kiloyum , 56 kiloya kadar dusmustum migde bulantisi çektim 3 ay sonra tam istahim acildi derken covit oldum anca anca toparliyorum kendimi
Bebegim000 Anneadayii22 çok geçmiş olsun canım benim mide bulantım falan olmadı ama iştahım azalmıştı tiksinme gelmişti artık geçti kilo vermedimde almadımda şimdi alıyorum galiba baya baya
Bebegim000 Deletedmom72727 ohh doğsunda tadını çıkarın ben haftada bir dışardanda yiyorum mecbur canım istiyor doktorum bu şekilde bişey olmaz sürekli hale getirme dedi ama çoğu şeyide yedim yani yasak falan koymadım kendime 😇😂
cahillesohbetikestim Bebegim000 20. Haftaya girmemle 2 kilo birden aldı noldu anlamadım şuan 20+4 üz 🤣
Bebegim000 cahillesohbetikestim banada aynısı oldu ben şok 😂 bir haftada birden şişmişim hatta bebektir diye kendimi avutuyorum
cahillesohbetikestim Bebegim000 yavru kuşum en son 190 gr Dı yarın detaylımız var bakalım ne kadar olmuşuz 🤣🧿💙
Asdfjsjdkks Bebegim000 ben işk gebelikte 52 ile hamile kalıp 75 ile doğuma gitmiştim doğumdan çıkınca gitti tabi kilolar şimdi kızım 1 yaşında 22 haftalık hamileyim 58 ile hamile kalmıştım 60 a çıkmışım ama kilo almak istiyorum daha çok boyum var o yüzden
Bebegim000 Asdfjsjdkks anladım canım ilkinde baya almışsın ama gittiyse sorun yok inşallah bizimkilerde gider
Bebegim000 cahillesohbetikestim çok minikler daha bizimde ekimin ikinci haftası inşallah çok heyecanlıyım 😇🙏
Sara_4747 Bebegim000 işte benim boyda o kadar değil allahtan vucüdüm kilo vermeye el verişli hemen veriyorum o yüzden kilo takıntım yok ☺️😉
Bebegim000 Sara_4747 ne güzel ben henüz bilmiyorum el verişlimi öyle çok kilo alıp vermedim aşırı şekilde doğumdan sonra görcez 😊
Asdfjsjdkks Bebegim000 aynen ama hiç belli olmuyordu aldığım yanaklanmıştım falan çok tatlı olmuştum keşke vermeseydim o kiloları diyorum boyum 180 çünkü