Esmagnc muhteriz Evet ama burda anlatarak anlaman zor YouTube da videosu var doktoruna danışmadan yapma ama 😇
deletedmom351 Asyabebek 35. Haftadan itibaren başla bence daha iyi olur 30. Hafta bana biraz erken geldi ama yine de sen bilirsin 😊
Ozgesah355 ZeynepP62 hahaha alemsin valla güldürdün beni bende öyleyim ya sorma çok halsizim ama insanın yattıkça yatası geliyor ayaklanınca kendine geliyosun yatsam bende bütüün gün yatarım kendimi dürtüyorum sanki yatarsam doğuramaz gibi hissediyorum 😅 kalk sende azcık ayaklan tam zamanı 💕 eşim diyor hiç iş yapma dinlen artık son zamanlarn diye kızıyorum yatarsam nasıl doğuraym diye
ZeynepP62 Ozgesah355 hahaha Valla benim eşim saolsun yatırıyor beni bi yatırıyor hakkını asla ödeyemem 😂 BiraZdan yürüyeceğim bende kalkınca temizliyorum her yeri yatıyorum sonra birşey bulamıyorum yine yatıyorum :)))
Feelina deletedmom351 Ben daha 7 haftalık hamileyim yarım saat yürüyüşte kuyruksokumum fena ağrıyor korkuyorum düşük yaparım diye erkenmi başladım acaba
deletedmom351 Feelina canım ilk 3 ay düşük riski için bazı doktorlar çok hareketli olmayı önermiyor dinlenin bolca diyorlar bence yine de sen dinlenmeye bak.
Ozlemmmmm Esmagnc su squat neyin nesidir tam oladak intermette baktim ama pek bisey anlamadim tam olarak ne yapiyorsunuz
Kubra3458 Esmagnc Kesinlikle geç vakte kalmayın 35te başlayın en geç, vücudunuzu hazırlayın son anda yapılınca pek bir etkisi olmuyor
Ozgesah355 ZeynepP62 ben temizlik yemek ütü çamaşır derken günde 1 taş çatlasın 2 saat yatabiliyorum eşim sağolsun hakkı ödenmez hiç bişey yapma yat ben yaparım diyor ama malesef yatmam 🤷♀️😅 eşim gelince de yürüyüşe çıkıyoruz dondurma yiyerek dönüyoruz bütün yürüyüşler boşa gidiyor tabi 😅
ZekiyeHasan Bende 37 haftadayım merdiven çıkınca biraz yürüyünce bebek karnımda sertleşiyor resmen kitliyor beni gece ayak yanması da cabası .doktor normal Doğum görünüyor dedi hayırla inşAllah sizce yürümeye ve merdiven çıkmaya squat egzersizlerine düzenli olarak başlamalımıyım. Kısacası karın sertleşmesi zorlanma normal midir
Gdes ZekiyeHasan benim de azcık yürüsem yada merdiven fln çıksam karnım hemen sertleşiyo doktoruma sordum yürüyüş yapma kendini yorma evindeki işlerini yapsan yeter dedi bu arada 34+4 üm. Bence siz de önce bi doktorunuza danışın sertleşmeniz olduğunu belirtin
zeynepbayhan BuFi2012. Aslına bakarsan sadece akşamları yarım saat 1 saat yürüyodum merdiven inip çıkıyodum sürekli. Squat hareketlerini yapıyodum umarım sizinde dogumunuz kolay ve güzel geçer 😊
BuFi2012 zeynepbayhan ay inşaAllah yaaa 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍😍 canım bide 37. Haftada doğdu ya sıkıntı oldumu bebeğin açısından solunumda falan. Küveze alınma durumu oldumu