Neslisss123 Umudayolculuk36 30 dakika+17 dakika yıkadım yeterli olmustur ya 😁 1 saat 20 dakikalik bir programda var olmazsa sonrakileri onunla yikayim🤔
Umudayolculuk36 Neslisss123 alerji programı var bende o acaba iyi yıkar mı onu deneyeceğim bakacağım bende uygunsa öyle yapacağım🤣ama detarjan karar veremedim
Neslisss123 Umudayolculuk36 dalin toz deterjan aldim ben.Bende de bebek diye program var 3 bucuk saat 🤷 Sanirim kiyafetleri bebegim kirlettiginde kullanmak icin😁
Umudayolculuk36 Neslisss123 memnun musun canım bende onu düşündüm beyaz ve lavanta olanı herkes yumuşacık yapıyor diyor
B8use Neslisss123 yeni ürünler olduğu için 30 derece 1 saatte yıkayıp içerde kurutup sonra ütü yapmıştım
Lelommm Neslisss123 lütfen çift durulamaya özen gösterelim ve doğal temiz havayla kurutun her zaman öyle araştırdım 😂😂 paylaşayım sizinle daha sağlıklıymış güzelcede ütüleyin ohh mis gibi askılarını bile bebek deterjanıyla yıkadım o kadar takıntılıyım 😂😂
Neslisss123 Lelommm nemli bir bolgede yasiyorum temiz havada kurumasi mumkun degil😁 Ama diğer soylediklerinize dikkat edicem 👍
Gerginim Neslisss123 30 derece 600 devirde sıktırdım kısa programda 30 dk..oncesinde makina temizleyici alip tambur temizleme yaptim makinanin lastik aralarini deterjan kutusunu yikadim.
Gul-42 Ay hıc öyle ayrım yapmadım takılmadım soyle yıkansın şu deterjan olsun dıye renklerı ayırdım 30 derece bin devırde yıkadım ütuledım kldırdım nereye kadar ayrı nereye kadar deterjn nereye kadar utu😀