yaseminan Buse2822 bende dün oldum aşı ama benim penisilin alerjim vardı bu yüzden cildimde baya döküntü oldu sizde de böyle sıkıntı oldu mu
busra5501 Buse2822 bende bu hafta olacağım. Çok korkuyorum inşallah Rabbim bizleri bebeklerim izi korusun
Buse2822 Selma61 bende ilk başta yediğin oldum ama maşallah diyelim hiç bisey yok ben son haftada vuruldum
nurseliterzi Bende dün 2. Doz biontech vuruldum. İlk dozda korkmamıştım ama 2. Dozda korktum yan etkisinden. Ama çok şükür kol ağrısı dışında bişeyim yok.
Buse2822 Karadenizli_ ben hamileliğin son haftasında vuruldum tetenozdan ne kadar sonra hatırlamıyorum
Merve_bulut_55 Karadenizli_ merhaba ben tetanoz olduktan 1 hafta sonra asimi oldum ama arkadasimin doktoru tetanoz ve asini ayni anda olabilirsin demis demekki bir birine zarari yok 😊
Buse2822 yaseminan yok bende bi sıkıntı olmadı sadece az bisey kol ağrısı çok su tükettim ben vücuttan çabuk atsin diye
Hamis1234 Bende ilk dozumu dun yaptırdım gece titreme ve biraz ateş yapti kolum da ağrıyor halsizlik var benim gibi yan etkisini gören var mi acaba???
Bhr075 Hamis1234 merhaba bende aşıdan 7 gün sonra bu söylediklerinizi hatta daha da ağırını yaşadım aşıdan sandım fakat doktorum aşının yan etkileri 10/15 gün sonra gösterebileceğini söyledi sizden daha kötüydüm sanırsam korona geçirmiştim 😩
ELFgec34 Ben 14. Haftadayım hangi doktora sorsam ol dedi bir tek annemi ikna edemiyorum iyi ki oldum diyen çıkar öı ?
112prmanne ELFgec34 ben yan etkilerinden korktuğum için sinovac 1. Doz oldum. Son adet tarihimiz aynı olan arkadaşım olamayacağını inanmadığını söyledi ve bu konuşmamız üstüne kovid oldu hastaneye yattı şuan bebeğini kaybetti .. içinizden ne geliyorsa onu yapın bende ilk bebeğimi kovidden kaybettiğim için aşı oldum
ZZZeynepppg Bende 2 doz aşımı oldum,sadece kol ağrısı oldu baska bir yan etki yaşamadım çok şükür, tetanoz aşısı ile arasinda doktorum 10 gün bırakmamı soylemisti ben her ihtimale karşı 3 hafta bıraktım